English p. I. 8- 1, 2, 3, 4, 5
  • 1. With the lecture answer the questions 1-2-3-4-5 My name is Annie and this is what I normally do. I love to walk on the mountain . During the week I wake up early and go for a small walk on the mountain . I Usually go with my father and my brother . We like to get some fresh air before we start our day . We live in the country far away from the city . We think that our country life is wonderful because we are away from the noise and pollution of the city. we often walk for about one-half hour and then return to our home . I always take my bus ofter our walk and at about 8:30 a.m and arrive at at school at 9:00 a.m . My Father takes his car and goes to town to works at a veterinary clinic. He is a vet and loves to help animals . We have 3 dogs and two cats . On the week end we wake up early and go for a hike on the mountain . It is so nice to smell the fresh air and see the wild animals. We stay there for about three hours and bring our lunch with us. As you can see my family loves nature. vocabulary: Normally-normalmente: wake up-levantarse:usually-usualmemte: after –despues: start- empezar: our –nuestro: far away- lejos de:wonderful- maravilloso: country life-la vida en nuestro país: noise contaminación: about one half – acerca de media hora: then –después return – regresar:hike –caminata: stay permanecer: us with-con us- nosotros. as como-can poder. What does Annie love to do?
A) she love to swim in the pool
B) she love to write a letter
C) she love to study every day
D) she loves to walk on the mountain
  • 2. With the text answer the questions 1-2-3-4-5 My name is Annie and this is what I normally do. I love to walk on the mountain. During the week I wake up early and go for a small walk on the mountain. I Usually go with my father and my brother . We like to get some fresh air before we start our day . We live in the country far away from the city. We think that our country life is wonderful because we are away from the noise and pollution of the city. we aften walk for about one-half hour and then return to our home . I always take my bus after our walk and at about 8:30 a.m and arrive at at school at 9:00 a.m . My Father takes his car and goes to town to works at a veterinary clinic. He is a vet and loves to help animals. We have 3 dogs and two cats. On the week end we wake up early and go for a hike on the mountain. It is so nice to smell the fresh air and see the wild animals. We stay there for about three hours and bring our lunch with us. As you can see my family loves nature. vocabulary: Normally-normalmente: wake up-levantarse:usually-usualmemte: after –despues: start- empezar: our –nuestro: far away- lejos de:wonderful- maravilloso: country life-la vida en nuestro país: noise contaminación: about one half – acerca de media hora: then –después return – regresar:hike –caminata: stay permanecer: us with-coAnnn nosotros. as como-can poder. 2-where does live Annie?
A) Annie livies in a country far the city.
B) Annie lived in a country fart the city
C) Annie live in a country far away city
D) Annie lives in a country far the from the city
  • 3. With the text answer the questions 1-2-3-4-5 My name is Annie and this is what I normally do. I love to walk on the mountain. During the week I wake up early and go for a small walk on the mountain. I Usually go with my father and my brother . We like to get some fresh air before we start our day . We live in the country far away from the city. We think that our country life is wonderful because we are away from the noise and pollution of the city. we aften walk for about one-half hour and then return to our home . I always take my bus after our walk and at about 8:30 a.m and arrive at at school at 9:00 a.m . My Father takes his car and goes to town to works at a veterinary clinic. He is a vet and loves to help animals. We have 3 dogs and two cats. On the week end we wake up early and go for a hike on the mountain. It is so nice to smell the fresh air and see the wild animals. We stay there for about three hours and bring our lunch with us. As you can see my family loves nature. vocabulary: Normally-normalmente: wake up-levantarse:usually-usualmemte: after –despues: start- empezar: our –nuestro: far away- lejos de:wonderful- maravilloso: country life-la vida en nuestro país: noise contaminación: about one half – acerca de media hora: then –después return – regresar:hike –caminata: stay permanecer: us with-con nosotros. as como-can poder. -Where her father work?
A) He works at school
B) He works in a museum
C) He works in a teather
D) He Works in a veterinary clinic
  • 4. With the text answer the questions 1-2-3-4-5 My name is Annie and this is what I normally do. I love to walk on the mountain. During the week I wake up early and go for a small walk on the mountain. I Usually go with my father and my brother . We like to get some fresh air before we start our day . We live in the country far away from the city. We think that our country life is wonderful because we are away from the noise and pollution of the city. we aften walk for about one-half hour and then return to our home . I always take my bus after our walk and at about 8:30 a.m and arrive at at school at 9:00 a.m . My Father takes his car and goes to town to works at a veterinary clinic. He is a vet and loves to help animals. We have 3 dogs and two cats. On the week end we wake up early and go for a hike on the mountain. It is so nice to smell the fresh air and see the wild animals. We stay there for about three hours and bring our lunch with us. As you can see my family loves nature. vocabulary: Normally-normalmente: wake up-levantarse:usually-usualmemte: after –despues: start- empezar: our –nuestro: far away- lejos de:wonderful- maravilloso: country life-la vida en nuestro país: noise contaminació: about one half – acerca de media hora: then –después return – regresar:hike –caminata: stay permanecer: us with-con nosotros. as como-can poder. 4-who does she walk with?
A) She walks with her father and mother
B) She walks with her sister and her brother
C) She walks with her cousin
D) she walk with her pet
  • 5. Annie and this is what I normally do. I love to walk on the mountain. During the week I wake up early and go for a small walk on the mountain. I Usually go with my father and my brother . We like to get some fresh air before we start our day . We live in the country far away from the city. We think that our country life is wonderful because we are away from the noise and pollution of the city. we aften walk for about one-half hour and then return to our home . I always take my bus after our walk and at about 8:30 a.m and arrive at at school at 9:00 a.m . My Father takes his car and goes to town to works at a veterinary clinic. He is a vet and loves to help animals. We have 3 dogs and two cats. On the week end we wake up early and go for a hike on the mountain. It is so nice to smell the fresh air and see the wild animals. We stay there for about three hours and bring our lunch with us. As you can see my family loves nature. vocabulary: Normally-normalmente: wake up-levantarse:usually-usualmemte: after –despues: start- empezar: our –nuestro: far away- lejos de:wonderful- maravilloso: country life-la vida en nuestro país: noise contaminació: about one half – acerca de media hora: then –después return – regresar:hike –caminata: stay permanecer: us with-con nosotros. as -como-can poder. What do they do on the weekend?
A) They work at the university
B) They go for a hike in the mountain
C) They have dinner together
D) They have dinner together
  • 6. 6- What is the list of verbs in present
A) dance, have, think, write, drink, aet
B) write, watch, walk, needed, love, cut.
C) wrote, did- lived, cleaned, learn
D) be, help, break, sing. arrive, finish, ate.
  • 7. 7-What is the correct sentence in affirmative form
A) She flies to Paris today
B) She flow to parís today
C) She flis to paris today
D) She fly to Paris today
  • 8. What is the correct negative sentence.
A) i do break a not botlle
B) I does not break a bottle
C) I do not break a bottle
D) I does break not a botlle
  • 9. -Complete with the correct wolds My dog ---------------four --------------
A) has-------foot
B) have------foot
C) has-------feet
D) have------feet
  • 10. The correct interrogative sentences are:
A) Does my aunt eat fish? -do he sing a song?
B) Do they read a book? -does I study English?
C) Does she buy a red car? -Do you work very hard?
D) Does we walk everyda?- do you live with her?
Clave

1.D   2.D   3.D   4.B   5.B   6.A   7.A   8.C   9.C   10.C  

Examen creado con That Quiz — donde se practican las matemáticas.