Nouns
  • 1. Pick the answer that has all the nouns from the provided sentences
  • 2. My dog ran across the street to see his friend.
A) street, friend
B) dog, friend
C) dog, see, across
D) dog, street, friend
  • 3. The Coke tasted really good after running in the race.
A) running, tasted
B) Coke, after
C) Coke, race, after
D) Coke, race
  • 4. Freezing the juice was a great idea.
A) juice, idea
B) great, freezing
C) freezing, idea
D) juice
  • 5. Henry went to the baseball game to see the Giants play.
A) the, to, Giants
B) went, see
C) Henry, game, Giants
D) Giants, baseball
  • 6. Happy, my dog, loves to eat poop and grass.
A) Happy, my, grass
B) loves, eat, Happy
C) poop
D) Happy, dog, poop, grass
  • 7. How can the Steelers lose to that crummy team?
A) crummy, lose
B) crummy team
C) Steelers, team
D) team
  • 8. Pizza Hut has a new pizza with popcorn and cheese.
A) popcorn, cheese, pizza
B) Pizza Hut
C) Pizza Hut, pizza, popcorn, cheese
D) cheese, Pizza Hut
  • 9. Can a car really go faster than Superman?
A) car
B) car, Superman
C) Superman
D) really, faster
  • 10. Camino Pablo is a wonderful place to eat lunch.
A) place, lunch
B) eat
C) Camino Pablo, place
D) Camino Pablo, lunch, place
  • 11. Mr. Jones, the mayor of Richmond, loves to eat cookies.
A) Mr. Jones, mayor, Richmond, cookies
B) cookies, mayor
C) Jones, cookies, Richmond
D) mayor, Mr. Jones
Students who took this test also took :

Answer Key

1. Okay   2.D   3.D   4.A   5.C   6.D   7.C   8.C   9.B   10.D   11.A  

Created with That Quiz — the site for test creation and grading in math and other subjects.