Fractions/Decimals - Least to Greatest (Heath)
Contributed by: Heath

  • 1. Put the following fractions in order from least to greatest: 1/4 5/6 2/3 1/8
A) 5/6 2/3 1/4 1/8
B) 1/4 1/8 2/3 5/6
C) 1/8 1/4 2/3 5/6
  • 2. Put the following fractions in order from least to greatest: 1/2 1/4 1/8 1/6
A) 1/8 1/6 1/4 1/2
B) 1/2 1/4 1/8 1/6
C) 1/2 1/4 1/6 1/8
  • 3. Put the following fractions in order from least to greatest: 2/3 2/7 2/5 2/9
A) 2/9 2/7 2/5 2/3
B) 2/3 2/7 2/9 2/5
C) 2/3 2/5 2/7 2/9
  • 4. Put the following fractions in order from least to greatest: 1/8 1/4 1/16 1/2
A) 1/8 1/4 1/16 1/2
B) 1/16 1/8 1/4 1/2
C) 1/2 1/4 1/8 1/16
  • 5. Put the following fractions in order from least to greatest: 1/5 2/5 3/10 4/5
A) 4/5 2/5 3/10 1/5
B) 1/5 3/10 2/5 4/5
C) 1/5 2/5 3/10 4/5
  • 6. Put the following numbers in order from least to greatest: 0.1 1.0 1.1 1.01
A) 0.1 1.0 1.01 1.1
B) 0.1 1.1 1.0 1.01
C) 1.1 1.01 1.0 0.1
  • 7. Put the following numbers in order from least to greatest: 2.83 3.2 2.4 2.90
A) 2.83 3.2 2.4 2.90
B) 3.2 2.90 2.83 2.4
C) 2.4 2.83 2.90 3.2
  • 8. Put the following numbers in order from least to greatest: 1.2 1.7 1.77 1.07
A) 1.2 1.07 1.7 1.77
B) 1.2 1.7 1.77 1.07
C) 1.77 1.7 1.07 1.2
  • 9. Put the following numbers in order from least to greatest: 2.1 2.9 2.2 2.25
A) 2.1 2.9 2.2 2.25
B) 2.9 2.25 2.2 2.1
C) 2.1 2.2 2.25 2.9
  • 10. Put the following numbers in order from least to greatest: 0.80 0.63 0.36 0.85
A) 0.36 0.63 0.80 0.85
B) 0.80 0.63 0.36 0.85
C) 0.85 0.80 0.63 0.36
Students who took this test also took :
Rounding Decimals
Fractions/percents & decimals
Dividing fractions

Answer Key

1.C   2.A   3.A   4.B   5.B   6.A   7.C   8.A   9.C   10.A  

Created with That Quiz — a math test site for students of all grade levels.