Divide fractions (Simplest Form)
Contributed by: Van Buren

  • 1. 3/8 divided by 3/4
A) 1/2
B) 1/8
C) 1/4
D) 3/8
  • 2. 1/4 divided by 3/8
A) 2/4
B) 2/3
C) 1/3
D) 3/4
  • 3. 2/5 divided by 5/6
A) 1/3
B) 12/25
C) 2/6
D) 1/2
  • 4. 1/2 divided by 7/8
A) 2/7
B) 4/7
C) 3/7
D) 7/16
  • 5. 3/4 divided by 9/10
A) 4/5
B) 27/40
C) 5/6
D) 30/36
  • 6. 1/3 divided by 4/9
A) 4/27
B) 3/4
C) 1/2
D) 9/12
  • 7. 2/7 divided by 5/8
A) 8/20
B) 3/7
C) 16/35
D) 5/28
  • 8. 1/6 divided by 3/11
A) 11/12
B) 1/22
C) 13/22
D) 11/18
  • 9. 5/8 divided by 4/5
A) 1/2
B) 25/24
C) 25/32
D) 20/40
  • 10. 5/12 divided by 1/2
A) 5/24
B) 10/12
C) 1/4
D) 5/6
Students who took this test also took :
Addition Facts Timed Test
Subtraction Facts Timed Test
Multiplication facts 2-12

Answer Key

1.A   2.B   3.B   4.B   5.C   6.B   7.C   8.D   9.C   10.D  

Created with That Quiz — where test making and test taking are made easy for math and other subject areas.