Multiply and Divide Decimals
Contributed by: Guyton

  • 1. Multiply: 0.7 x 0.5
A) 0.35
B) 3.5
C) 35
D) 350
  • 2. Divide: 329.6 / 8
A) 42.1
B) 41.2
C) 4.12
D) 0.412
  • 3. DaShun raised $1080.00 for charity. He divided the amount equally among his six favorite charities. How much did each charity receive?
A) $180.00
B) $175.00
C) $108.00
D) $18.00
  • 4. Kristina rides her bicycle 13.25 miles to and from her job each week. How many miles does she bike in all to and from her job in 29 weeks?
A) 3.8425 miles
B) 3,842.5 miles
C) 384.25 miles
D) 38.425 miles
  • 5. What is the product of 3.456 x 1.3?
A) 0.4928
B) 4.4928
C) 44.928
D) 449.28
  • 6. What is the quotient when 2.375 is divided by 0.05?
A) 5.55
B) 44.35
C) 4.75
D) 47.5
  • 7. What is the product of 0.4 x 0.6?
A) 0.10
B) 0.24
C) 2.4
D) 0.0024
  • 8. Multiply: 1.748 x 4.6
A) 8.0408
B) 1.7480
C) 80.408
D) 0.080408
  • 9. The product of 0.36 x 0.5
A) 0.18
B) 18
C) 180
D) 1.80
  • 10. The quotient of 16.15 / 0.38
A) 4.25
B) 425
C) 0.425
D) 42.5
Students who took this test also took :
Alg. i proportions & ratios
Proportions
decimals-rounding,add/sub,estimate

Answer Key

1.A   2.B   3.A   4.C   5.B   6.D   7.B   8.A   9.A   10.D  

Created with That Quiz — where a math practice test is always one click away.