Simplifying Radicals
Contributed by: Heintz

  • 1. √25
A) 5
B) 25
C) 10
D) 2
  • 2. √32
A) 2√8
B) 4√2
C) 8√2
D) 2√4
  • 3. √36
A) 3
B) 6
C) 4
D) 12
  • 4. √48
A) 4√3
B) 2√12
C) 6√8
D) 3√4
  • 5. √100
A) 20
B) 5
C) 50
D) 10
  • 6. √121
A) 121
B) 12
C) 11
D) 7
  • 7. √75
A) 3√5
B) 25√3
C) 3√25
D) 5√3
  • 8. √72
A) 2√6
B) 36√2
C) 6√2
D) 2√36
  • 9. √20
A) 5√4
B) 5√2
C) 4√5
D) 2√5
  • 10. √108
A) 3√6
B) 2√18
C) 3√12
D) 6√3
Students who took this test also took :
SUBSTRACTING POLYNOMIALS
9.3 Simplifying Radicals (2)
Multiplying polynomials quiz

Answer Key

1.A   2.B   3.B   4.A   5.D   6.C   7.D   8.C   9.D   10.D  

Created with That Quiz — the site for test creation and grading in math and other subjects.