Place Value- expanded, written, numerical
Contributed by: Zielinski

  • 1. What is the expanded form for 38,562
A) 3,000+800+50+62
B) 30,000+8,000+500+60+2
C) 3+8+5+6+2
D) 38,000+500+60+2
  • 2. What is the written form for 9,387
A) Ninety thousands, three hundred and eighty-seven
B) Nine thousands, three hundreds, and eighty-seven tens
C) Ninety-eight hundreds, and eighty-seven ones
D) Nine-thousand, three-hundred and eighty-seven
  • 3. What is the numerical form for thirty-two thousand, six hundred and forty-one
A) 3,264
B) 320, 641
C) 36, 241
D) 32,641
  • 4. What is the place value of the 3 in 7,358,195
A) millions
B) ten thousands
C) hundred thousands
D) thousands
  • 5. What is the expanded form for 50,996
A) 50,000+900+90+6
B) 5+9+9+6
C) 5,000+900+90+6
D) 500+900+90+6
  • 6. What is the written form for 6,434,876
A) Six million, four hundred and thirty four thousand, eight hundred and seventy-six
B) Six million, 4 hundred thousand, thirty-four thousand, eight hundred and seventy-six
C) Six hundred and four hundred and thirty-four, eight hundred and seventy-six
D) 6 million, four hundred and thirty four, eight hundred and seventy-six
  • 7. What is the numerical form for twenty-three milion, one hundred and seventy-eight thousand, 2 hundred and thirteen
A) 23,178,213
B) 2,317,823
C) 23,178
D) 230,178,213
  • 8. what is the place value of 9 in 29,564,120
A) millions
B) ten thousands
C) ten millions
D) hundred thousands
  • 9. What is the place value of 2 in 30,421,675
A) ten thousands
B) millions
C) thousands
D) hundred thousands
  • 10. What is the expanded form for 40, 102
A) 40,000+100+2
B) 4,000+102
C) 40,000+1,000+100+20
D) 40,000+1+2
Students who took this test also took :
Greatest common factor intro quiz
Place value
Qc adding and subtracting decimals (multiple choice)

Answer Key

1.B   2.D   3.D   4.C   5.A   6.A   7.A   8.A   9.A   10.A  

Created with That Quiz — a math test site for students of all grade levels.