Greatest Common Factor
Contributed by: Crandall

  • 1. What is the GCF of 24, 16
A) 6
B) 8
C) 4
D) 2
  • 2. What is the GCF of 70,49
A) 10
B) 3
C) 7
D) 2
  • 3. What is the GCF of 44, 11
A) 4
B) 2
C) 11
  • 4. What is the GCF of 21, 49
A) 7
B) 9
C) 6
D) 3
  • 5. What is the GCF of 56, 24
A) 3
B) 9
C) 8
D) 11
  • 6. What is the GCF of 35, 25
A) 5
B) 7
C) 6
D) 3
  • 7. What is the GCF of 24, 20
A) 4
B) 3
C) 6
D) 2
  • 8. What is the GCF of 25, 35
A) 4
B) 5
C) 3
D) 7
  • 9. What is the GCF of 54, 81
A) 9
B) 3
C) 11
D) 8
  • 10. What is the GCF of 15,40
A) 8
B) 3
C) 5
D) 1
  • 11. What is the GCF of 28, 63
A) 7
B) 9
C) 2
D) 3
  • 12. What is the GCF of 36, 18
A) 6
B) 3
C) 9
  • 13. What is the GCF of 30, 60
A) 5
B) 30
C) 2
D) 15
  • 14. What is the GCF of 24, 60
A) 6
B) 3
C) 12
D) 2
  • 15. What is the GCF of 15, 10
A) 2
B) 1
C) 3
D) 5
  • 16. What is the GCF of 12, 24
A) 6
B) 3
C) 4
D) 12
  • 17. What is the GCF of 18, 14
A) 3
B) 6
C) 7
D) 2
  • 18. What is the GCF of 60, 80
A) 2
B) 20
C) 4
D) 6
  • 19. What is the GCF of 72, 90
A) 9
B) 3
C) 6
  • 20. What is the GCF of 56, 49
A) 7
B) 3
C) 4
D) 2
  • 21. What is the GCF of 15, 30
A) 5
B) 10
C) 2
D) 15
  • 22. What is the GCF of 48, 30
A) 8
B) 6
C) 15
D) 12
  • 23. What is the GCF of 35, 30
A) 5
B) 10
C) 2
D) 15
  • 24. What is the GCF of 44, 99
A) 4
B) 9
C) 11
Students who took this test also took :
Writing expressions &equations
Ordered pair solutions
Graphing using slope intercept

Answer Key

1.B   2.C   3.C   4.A   5.C   6.A   7.A   8.B   9.A   10.C   11.A   12.C   13.B   14.A   15.D   16.D   17.D   18.B   19.A   20.A   21.D   22.B   23.A   24.C  

Created with That Quiz — where a math practice test is always one click away.