Prova Mates Equacions curta
 PROVA DE MATEMÀTIQUES 3r ESOÀLGEBRA:EQUACIONS 1r-2n i problemes 3x = -4x + 10 + 2xx= -3x + 7 + 4x = x + 7x= - x + 0 = -4x -4 + 2xx= -4x + 6 + 6x = 7x + 1x= 6x -8 = x + 8 + xx= -3x -3 = -2x -12 -4xx= -5x + 2 + 6x = 6x -3x= x= -4x -3 - x = 5x -13x= 5x -1 + 6x = 2x -10x= 4x -6 = 4x + 12 -3xx= -2x + 15 = 6x + 1 + 6xx= x + 5 -3x = 6x -3x= 3x -6 = 2x + 9 -4xx= 4x + 6 + x = 4x + 8x= -3x + 6 = -4x + 6 + xx= -2x -2 = -3x + 10 + 7xx= 7x + 10 + 5x = x -12x= -4x -15 + 3x = 3x -3x= -3x + 9 + x = 2x -3x= x= x -11 = 7x -2 + 3xx= 3x + 9 = -4x -1 -3xx= -5x -10 = 4x + 10 + xx= 3x -8 -4x = -4x + 4x= -3 = (- x -5) + 3x= 2 = 4 - (7x -5)x= - (- x + 2) -2 = -5x= 6 = -4 - (-4x + 6)x= - (-4x + 3) + 1 = -10x= - (-2x + 4) + 4 = 4x= -11 = -1 + (6x + 2)x= 6 - (-4x -5) = -5x= 15 = (-5x -5) -5x= 12 = 5 + (-3x -2)x= -12 = -2 - (-3x + 1)x= -1 = - (2x + 1) + 4x= 9 = 2 - (-4x + 1)x= - (2x -4) + 1 = 9x= 11 = (-2x + 2) + 5x= -9 = -1 - (-3x -1)x= -1 - (3x -1) = 9x= -15 = -2 - (6x + 1)x= - (4x + 3) + 7 = 0x= -1 + (6x + 6) = -13x= 15 = - (-6x + 2) + 5x= -2 + (8x + 5) = -13x= 7 - (4x -4) = 7x= -8 = -5 - (- x + 2)x= -6 = 3 - (4x + 5)x=
Altres proves d'interés :

Prova creada amb That Quiz — on la pràctica de les matemàtiques és fàcil.