![]()
A) Hydrochoerus hydrochaeris B) Porc espinel gegant C) Capybara capybara D) Rodentus maximus
A) Àfrica B) Àsia C) Amèrica del Sud D) Austràlia
A) Colla B) Ni C) Trivial D) Matriu
A) Escaladores B) Excavadores C) Salvatelles D) Naduadores
A) Cerví B) Vedell C) Pollastre D) Polluet
A) 5 minuts B) 15 minuts C) 2 minuts D) 30 minuts
A) D deserts B) Tundra C) Zones humides D) Muntanyes
A) Regular la temperatura corporal B) Mantenir la pell hidratada C) Atreure parelles D) Trobar aliment
A) A mitjanit B) Al matí C) A l'alba i al vespre D) A la tarda
A) 2 B) 5 C) 4 D) 3
A) 2-4 anys B) 8-10 anys C) 25-30 anys D) 15-20 anys
A) Dofins B) Àligues C) Cavia D) Cangurs
A) Xile B) Brasil C) Perú D) Argentina
A) Myocastoridae B) Hydrochoerinae C) Caviidae D) Dasyproctinae
A) Mangador de roedores. B) Aquell que menja fulles fines o herbívor. C) Porc d'aigua. D) Porc feliç.
A) De 1 a 5. B) Més de 200 individus. C) De 10 a 20, però pot arribar a incloure fins a cent individus. D) De 50 a 100 individus.
A) Produeixen una fragància única. B) Excreten oli en lloc de suor. C) Només estan presents a les seves potes. D) Es troben a la superfície de la seva pell peluda, cosa que és poc comú entre els rosegadors.
A) De 5 a 15 kg B) De 35 a 66 kg (de 77 a 146 lliures) C) De 10 a 20 kg D) De 80 a 100 kg
A) 2n = 52, FN = 96 B) 2n = 66, FN = 102 C) 2n = 44, FN = 78 D) 2n = 60, FN = 110
A) De 90 a 100 cm B) De 50 a 62 cm (de 20 a 24 polzades) C) De 70 a 80 cm D) De 30 a 40 cm
A) Blanc B) Marró rogenc C) Gris D) Negre
A) Mastellant d'avant enrere, en lloc de d'un costat a l'altre. B) Sense mastegar, empassant-ho sencer. C) Verticalment, de dalt a baix. D) D'un costat a l'altre, com les vaques.
A) 130–150 dies B) 200-210 dies C) 90-100 dies D) 365 dies
A) Virus del Zika B) Malaltia de Chagas C) Febre del dengue D) Borreliosi similar a la malaltia de Lyme, pròpia del Brasil |