Nyala - Prova
  • 1. On es troba principalment el Nyala?
A) Àfrica Austral
B) Sud-est asiàtic
C) Amèrica del Nord
D) Europa Occidental
  • 2. En què es diferencia la femella Nyala del mascle?
A) Banyes més llargues i més agressives
B) Sense banyes i de mida més petita
C) Coloració completament diferent
D) Mida més gran i pelatge més brillant
  • 3. Quin tipus d'hàbitat prefereixen els nyales?
A) Deserts i zones àrides
B) Cims de muntanya
C) Matolls i matolls
D) Planes obertes
  • 4. A quina amenaça s'enfronten els nyales en estat salvatge?
A) Pèrdua d'hàbitat
B) Ambients d'alta muntanya
C) deficiència nutricional
D) Pluja excessiva
  • 5. Els nyales es consideren animals solitaris o socials?
A) Altament orientat als paquets
B) Completament solitari
C) Social, sovint en grups petits
D) Nocturn i antisocial
  • 6. Pel que fa a la coloració, en què es diferencien els nyales mascles i femelles?
A) Les femelles són més fosques; els mascles són més clars
B) Tenen una coloració idèntica
C) Els mascles no tenen marques; les femelles tenen taques
D) Els mascles són més foscos; les femelles són més clares
  • 7. Com es comuniquen principalment els nyales?
A) Exhibicions visuals com la dansa
B) Vocalitzacions i llenguatge corporal
C) Només marcatge d'olor
D) Canvis de color
  • 8. En què consisteix principalment la dieta d'un nyala?
A) Només fruites
B) Fulles, herbes i fruits
C) Insectes i petits mamífers
D) Peixos i plantes aquàtiques
Prova creada amb That Quiz — el lloc on es poden crear i avaluar proves matemàtiques i d'altres matèries.