Convert percent to decimal (sixth)
  • 1. 100%
A) 10
B) 10000
C) 100
D) 1
  • 2. 10%
A) .1
B) .01
C) 10
D) 1000
  • 3. 6%
A) .06
B) 6
C) .6
D) .60
  • 4. 111%
A) 111.11
B) 111
C) 1.11
D) 1.1
  • 5. 55.7%
A) 5570
B) .557
C) 5.57
D) 55
  • 6. 7.3%
A) .73
B) 73
C) .0073
D) .073
  • 7. 200%
A) 20
B) 4
C) 2
D) 20000
  • 8. 175%
A) 175
B) 1.75
C) 17.5
D) 17500
  • 9. 14.4%
A) .144
B) 1.44
C) 1440
D) 144
  • 10. 26.75%
A) 2675
B) .2675
C) 2.675
D) 267.5
  • 11. 2000%
A) 20
B) 200
C) 2000
D) 2
  • 12. 450%
A) 4.5
B) 45000
C) 45
D) 450
  • 13. .4%
A) 40
B) .04
C) 4
D) .004
  • 14. .08%
A) 8
B) .008
C) .0008
D) .08
  • 15. 66%
A) 66
B) 6.6
C) .66
D) 660
  • 16. 80%
A) .8
B) 80
C) 8
D) .808
  • 17. 45.95%
A) .4595
B) 45.95
C) 4595
D) 4.595
  • 18. 70%
A) .70
B) .77
C) .707
D) 70
  • 19. .9%
A) .09
B) 9
C) .009
D) .9
  • 20. .022%
A) 22
B) .00022
C) .22
D) 2.2
Altres proves d'interés :

Prova creada amb That Quiz — el lloc de proves matemàtiques per a alumnes de tots nivells.