Fraction and Decimal Matching II
  • 1. 1/10
A) .1
B) .01
C) 10
D) 1
  • 2. 3/10
A) .3
B) 30
C) .03
D) 3
  • 3. 5/10
A) 50
B) .5
C) 5
D) .05
  • 4. 7/10
A) .7
B) .07
C) 7
D) 70
  • 5. 9/10
A) .09
B) .9
C) 90
D) 9
  • 6. 2/10
A) .02
B) 20
C) 2
D) .2
  • 7. 4/10
A) .04
B) .4
C) 40
D) 4
  • 8. 6/10
A) 60
B) .6
C) .06
D) 6
  • 9. 8/10
A) 8
B) .08
C) 80
D) .8
  • 10. 1/100
A) .001
B) .1
C) .01
D) 100
  • 11. 3/100
A) .3
B) .003
C) .03
D) 300
  • 12. 17/100
A) 1.7
B) .17
C) 1700
D) .007
  • 13. 2/100
A) .002
B) .02
C) 200
D) .2
  • 14. 44/100
A) 44
B) .44
C) .04
D) .004
  • 15. 6/100
A) 600
B) .6
C) .006
D) .06
  • 16. 88/100
A) .088
B) .8
C) 8.80
D) .88
  • 17. 1/1000
A) .1
B) .001
C) .01
D) 1000
  • 18. 36/1000
A) .036
B) 3600
C) .36
D) .03
  • 19. 5/1000
A) .005
B) .05
C) 5000
D) .5
  • 20. 9/1000
A) .9
B) .09
C) 9000
D) .009
  • 21. 242/1000
A) .2
B) 242
C) .242
D) .0242
  • 22. 4/1000
A) 4000
B) .4
C) .04
D) .004
Altres proves d'interés :

Prova creada amb That Quiz — on es fan proves de matemàtiques i altres matèries.