Subtraction Integers 10-20-09-B
  • 1. 4-10
A) 14
B) -6
C) -14
D) 6
  • 2. 8-16
A) 8
B) -24
C) -8
D) 24
  • 3. 14-(-23)
A) -37
B) 9
C) -9
D) 37
  • 4. (-15) - 23
A) -13
B) -38
C) 13
D) 38
  • 5. (-62) - (-45)
A) -17
B) 17
C) -107
D) 107
  • 6. (-15) - (-23)
A) 8
B) -8
C) -38
D) 38
  • 7. 9 – (-7)
A) -2
B) 2
C) -16
D) 16
  • 8. 12-(-9)
A) 21
B) -3
C) -21
D) 3
  • 9. -18-9
A) -9
B) 9
C) -27
D) 27
  • 10. 9-34
A) 25
B) 43
C) -43
D) -25
  • 11. -(2)-(-45)
A) -43
B) 47
C) -47
D) 43
  • 12. -8 -(-12)
A) 4
B) 20
C) -20
D) -4
  • 13. 13-15
A) 28
B) -28
C) 2
D) -2
  • 14. 30-15
A) 45
B) -15
C) 15
D) -45
  • 15. 15-30
A) 45
B) -15
C) 15
D) -45
  • 16. 12-28
A) 30
B) -30
C) -16
D) 16
  • 17. (-28)-32
A) -60
B) 60
C) -4
D) 4
  • 18. (-13)-(-13)
A) -26
B) 0
C) 39
D) 26
  • 19. 18-25
A) 43
B) -7
C) -43
D) 7
  • 20. 34-(-15)
A) -19
B) 19
C) 49
D) -49
Altres proves d'interés :

Prova creada amb That Quiz — el lloc per crear proves matemàtiques i d'altres matèries.