MATCHING DECIMALS AND FRACTIONS
  • 1. 1/10
A) 1
B) 10
C) .01
D) .1
  • 2. 3/10
A) .3
B) .03
C) 30
D) 3
  • 3. 5/10
A) 5
B) 50
C) .5
D) .05
  • 4. 7/10
A) 7
B) .7
C) 70
D) .07
  • 5. 9/10
A) 90
B) .09
C) .9
D) 9
  • 6. 2/10
A) 2
B) .2
C) 20
D) .02
  • 7. 4/10
A) 4
B) .4
C) 40
D) .04
  • 8. 6/10
A) .06
B) 60
C) .6
D) 6
  • 9. 8/10
A) 80
B) .08
C) 8
D) .8
  • 10. 1/100
A) .001
B) .01
C) .1
D) 100
  • 11. 3/100
A) .03
B) .003
C) .3
D) 300
  • 12. 5/100
A) .5
B) 500
C) .05
D) .005
  • 13. 7/100
A) .7
B) .07
C) 700
D) .007
  • 14. 9/100
A) 900
B) .009
C) .09
D) .9
  • 15. 2/100
A) .2
B) 200
C) .02
D) .002
  • 16. 4/100
A) .004
B) 400
C) .04
D) .4
  • 17. 6/100
A) .06
B) .6
C) 600
D) .006
  • 18. 8/100
A) 800
B) .08
C) .8
D) .008
  • 19. 1/1000
A) .01
B) .001
C) 1000
D) .1
  • 20. 3/1000
A) .03
B) .003
C) 3000
D) .3
  • 21. 5/1000
A) .5
B) .005
C) 5000
D) .05
  • 22. 7/1000
A) .7
B) .07
C) 7000
D) .007
  • 23. 9/1000
A) .09
B) 9000
C) .009
D) .9
  • 24. 2/1000
A) .002
B) .02
C) .2
D) 2000
  • 25. 4/1000
A) .004
B) .04
C) .4
D) 4000
  • 26. 6/1000
A) .006
B) 6000
C) .06
D) .06
  • 27. 8/1000
A) 8000
B) .008
C) .8
D) .08
Altres proves d'interés :

Prova creada amb That Quiz — on la pràctica de les matemàtiques és fàcil.