ThatQuiz Biblioteca Intenteu aquesta prova
1a prova Operacions amb enters
Contribució de: Pons Barro
  • 1. Calcula: (-1)2 · (-1)3=
A) -2
B) -1
C) 0
D) 1
E) 2
  • 2. Calcula: 1 - 2 · (2-6)2=
A) -31
B) -16
C) 33
D) 16
E) 31
  • 3. Resol: -10 -3 · 2=
A) -26
B) -16
C) -4
D) 4
E) 26
  • 4. Resol: (-3)2+4·(-5)=
A) -29
B) 11
C) -14
D) -11
E) -26
  • 5. Resol: (-20) : (-5)=
A) -4
B) 4
C) 100
D) 5
E) 10
  • 6. Resol: 3 · (-4) + (-12) : (+3) =
A) -8
B) -10
C) -16
D) 8
E) 16
  • 7. Resol: (-30) : (-5) - (+14):(-7)=
A) -4
B) -8
C) +4
D) 8
E) 0
  • 8. Calcula: (-10+40-20) : (-5)=
A) 6
B) -6
C) -4
D) 2
E) -2
  • 9. Calcula: -4·(-5-7): 4 - (2-5)=
A) -5
B) -15
C) 15
D) 9
E) -9
  • 10. Calcula: 36:(-4)-5 · (-2) - 42
A) -24
B) 8
C) 15
D) -15
E) 12
  • 11. Calcula: (-9)2:(-3)3+216:4=
A) -19
B) -13
C) 19
D) 13
E) 11
Altres proves d'interés :

Prova creada amb That Quiz — el lloc per crear proves matemàtiques i d'altres matèries.