A) Rodentus maximus B) Hydrochoerus hydrochaeris C) Porc espinel gegant D) Capybara capybara
A) Amèrica del Sud B) Austràlia C) Àsia D) Àfrica
A) Colla B) Ni C) Matriu D) Trivial
A) Escaladores B) Salvatelles C) Naduadores D) Excavadores
A) Cerví B) Vedell C) Polluet D) Pollastre
A) 5 minuts B) 15 minuts C) 30 minuts D) 2 minuts
A) Zones humides B) D deserts C) Muntanyes D) Tundra
A) Mantenir la pell hidratada B) Regular la temperatura corporal C) Trobar aliment D) Atreure parelles
A) A l'alba i al vespre B) A mitjanit C) A la tarda D) Al matí
A) 3 B) 5 C) 2 D) 4
A) 25-30 anys B) 15-20 anys C) 2-4 anys D) 8-10 anys
A) Àligues B) Cavia C) Dofins D) Cangurs
A) Argentina B) Brasil C) Xile D) Perú
A) Caviidae B) Hydrochoerinae C) Myocastoridae D) Dasyproctinae
A) Porc feliç. B) Aquell que menja fulles fines o herbívor. C) Mangador de roedores. D) Porc d'aigua.
A) De 1 a 5. B) Més de 200 individus. C) De 50 a 100 individus. D) De 10 a 20, però pot arribar a incloure fins a cent individus.
A) Produeixen una fragància única. B) Només estan presents a les seves potes. C) Excreten oli en lloc de suor. D) Es troben a la superfície de la seva pell peluda, cosa que és poc comú entre els rosegadors.
A) De 35 a 66 kg (de 77 a 146 lliures) B) De 10 a 20 kg C) De 80 a 100 kg D) De 5 a 15 kg
A) 2n = 60, FN = 110 B) 2n = 66, FN = 102 C) 2n = 52, FN = 96 D) 2n = 44, FN = 78
A) De 90 a 100 cm B) De 50 a 62 cm (de 20 a 24 polzades) C) De 70 a 80 cm D) De 30 a 40 cm
A) Marró rogenc B) Negre C) Gris D) Blanc
A) Mastellant d'avant enrere, en lloc de d'un costat a l'altre. B) D'un costat a l'altre, com les vaques. C) Sense mastegar, empassant-ho sencer. D) Verticalment, de dalt a baix.
A) 130–150 dies B) 200-210 dies C) 90-100 dies D) 365 dies
A) Malaltia de Chagas B) Virus del Zika C) Borreliosi similar a la malaltia de Lyme, pròpia del Brasil D) Febre del dengue |