ThatQuiz Biblioteca Intenteu aquesta prova
Convert decimal to percent (sixth)
Contribució de: Van Buren
  • 1. 7.6
A) 7.6%
B) 760%
C) 76%
D) .076%
  • 2. .88
A) 8.8%
B) 88%
C) .0088%
D) .88%
  • 3. 2
A) 2%
B) .02%
C) 20%
D) 200%
  • 4. .39
A) .039%
B) 39%
C) 3.9%
D) .0039%
  • 5. .04
A) .4%
B) 40%
C) 0.4%
D) 4%
  • 6. .75
A) 75%
B) .75%
C) 7.5%
D) .0075%
  • 7. 1.5
A) 150%
B) .15%
C) 15%
D) .015%
  • 8. .008
A) .008%
B) .08%
C) 8%
D) .8%
  • 9. .0106
A) .106%
B) 106%
C) 1.06%
D) 10.6%
  • 10. 1.02
A) 102%
B) 1.02%
C) .102%
D) 10.2%
  • 11. .73
A) 73%
B) 7.3%
C) .73%
D) .0073%
  • 12. .99
A) 990%
B) 99%
C) 9.9%
D) .99%
  • 13. .5
A) 5.0%
B) 50%
C) 5%
D) 500%
  • 14. 1.85
A) .0185%
B) 185%
C) 1.85%
D) 18.5%
  • 15. .9
A) .09%
B) .9%
C) 9%
D) 90%
  • 16. .60
A) 6.0%
B) 60%
C) 600%
D) .006%
  • 17. .37
A) .0037%
B) .37%
C) 37%
D) 3.7%
  • 18. .49
A) .0049%
B) 4900%
C) 490%
D) 49%
  • 19. .25
A) 250%
B) 25%
C) 2.5%
D) .0025%
  • 20. .111
A) 1.11%
B) 1%
C) 111%
D) 11.1%
Altres proves d'interés :

Prova creada amb That Quiz — on es fan proves de matemàtiques i altres matèries.