A) Uganda B) Tanzània C) Kenya D) Ruanda
A) Elefants de la sabana B) Còndors C) lleopards de les neus D) Goril·les de muntanya
A) 1988 B) 1995 C) 2000 D) 1991
A) Orangutan B) Lèmur C) Mico de cua vermella D) Goril·la de muntanya
A) Autoritat de Vida Silvestre d'Uganda B) Fons Mundial per a la Vida Silvestre C) govern local D) Servei de Parcs Nacionals
A) Conducció de safari B) Observació d'aus C) alpinisme D) Submarinisme
A) de 1.000 a 2.000 metres B) 1.160 a 2.607 metres C) De 500 a 1.000 metres D) de 2.000 a 3.200 metres
A) Hivern (desembre a febrer) B) Estació seca (de juny a agost) C) Temporada de pluges (de març a maig) D) Primavera (setembre a novembre) |