A) Panthera leo B) Leptailurus serval C) Acinonyx jubatus D) Felis catus
A) Austràlia B) Amèrica del Sud C) Àfrica D) Àsia
A) Praderies B) Muntanyes C) Boscos plujosos D) D deserts
A) Lops B) Cocodrils C) Lleons D) Àguiles
A) 20-25 anys B) 15-18 anys C) 5-7 anys D) 10-12 anys
A) Patas llargues B) Cua curta C) Orelles petites D) Ungles toves
A) Grup B) Matriu C) Colònia D) Solitaris
A) 1 B) 8-10 C) 5-7 D) 2-4
A) Vulnerable B) En perill C) En perill crític D) De mena poc preocupant
A) Cachorret B) Cachorret C) Cabró D) Gatet
A) Herbívora B) Insectívora C) Carnívora D) Omnívora
A) Predació B) Canvi climàtic C) Pèrdua d'hàbitat D) Caça furtiva
A) Peixos B) Ocells C) Rosegadors D) Antílops
A) 2 B) 4 C) 3 D) 1
A) Amèrica del Nord B) Austràlia C) Àsia D) Països de l'Àfrica subsahariana
A) 100–120 cm (39–47 polzades) B) 30–40 cm (12–16 polzades) C) 54–62 cm (21–24 polzades) D) 70–80 cm (28–31 polzades)
A) 9–18 kg (20–40 lliures) B) 50–70 kg (110–154 lliures) C) 25–35 kg (55–77 lliures) D) 3–6 kg (7–13 lliures)
A) Mitjançant l'ecolocalització. B) Només amb la vista. C) Utilitzant l'oïda. D) Mitjançant l'olfacte.
A) Al voltant de 3 metres (9 peus i 10 polzades) B) Més de 2 metres (6 peus i 7 polzades) C) Exactament 1,5 metres (4 peus i 11 polzades) D) Menys de 1 metre (3 peus)
A) Amb femta i saliva. B) Només a través de vocalitzacions. C) Rascan els arbres. D) Utilitzant glàndules olfactives a les seves potes.
A) Una o dues vegades a l'any, variant segons la regió. B) Només durant els mesos d'hivern. C) Només a la primavera. D) Cada mes.
A) Dos a tres mesos B) Un mes C) Sis a vuit mesos D) Nou a dotze mesos
A) Sis mesos d'edat B) Un mes d'edat C) Dotze mesos d'edat D) Tres setmanes d'edat
A) '(lobo-) cerval', que significa 'lince' en portuguès B) Un nom tribal africà C) Un terme francès per a 'animal tacat' D) Una paraula llatina per a 'gat petit'
A) Charles Darwin B) Carl Linnaeus C) Gregor Mendel D) Johann Christian Daniel von Schreber el 1776
A) Tres B) Cinc C) Una D) Set
A) "Gat prim i delicat" B) "Bella criatura amb taques" C) "Caçador ràpid" D) "Habitante del bosc"
A) 2010 B) 1997 C) 2006 D) 1986
A) Habilitats de caça B) Por C) Docilitat D) Agressivitat
A) Egipte B) Kenya C) Sud-àfrica D) Nigèria
A) Marró B) Gris C) Blanc D) Negre
A) Tunísia B) Algèria C) Namíbia D) Marroc
A) Tundra B) Sabana C) Praderies D) Boscos plujosos
A) Complex d'àrees protegides de Dinder–Alatash B) Parc Nacional de Luambe C) Parc Nacional de Khaudum D) Parc Nacional de Mudumu
A) Comunicació vocal constant B) Lluites territorials regulars C) Poca interacció social D) Caça en grup freqüent
A) Un gruixut B) Un rugit fort C) Un bramido profund D) Un xiulet agut
A) 50–70% B) 80–97% C) 30–40% D) 10–20%
A) Girafa B) Cebra C) Rata de gespa africana D) Elefant africà
A) Després d'un mes B) Al néixer C) Quan arriben a l'edat adulta D) Quan tenen sis mesos
A) Herba B) Fruits C) Fulles D) Escorça
A) Sis mesos després del naixement B) Un mes després del naixement C) Als sis mesos d'edat D) Dues setmanes després del naixement
A) Mai B) Abans d'adquirir les seves dents canines permanents C) Només quan són completament adults D) Després de deixar la seva mare
A) Annex III B) Annex II C) No figura al CITES D) Annex I
A) La raça de gat Bengal. B) La raça de gat Persa. C) La raça de gat Siamès. D) La raça de gat Savannah. |