A) Přibližně 120 km západně od města Upington v provincii Severní Kapsko, Jižní Afrika B) V KwaZulu-Natalu poblíž Durbanu, Jižní Afrika C) Blízko Kapského Města v provincii Západní Kapsko, Jižní Afrika D) Nedaleko Johannesburgu v provincii Gauteng, Jižní Afrika
A) 350 km² (135 čtverečních mil) B) 500 km² (193 čtverečních mil) C) 820 km² (320 čtverečních mil) D) 1000 km² (386 čtverečních mil)
A) 100 metrů B) 30 metrů C) 45 metrů D) Přibližně 60 metrů
A) 150 m (492 stop) B) 300 m (984 stop) C) 100 m (328 stop) D) Přibližně 240 m (790 stop)
A) 1950 B) 1966 C) 1975 D) 1980
A) „Domov vodopádů“ B) „Místo velkého hluku“ C) „Země diamantů“ D) „Řeka života“
A) Teepee B) Úkryty z bambusu C) Kamenné chaty D) Matjiehuise, „domy z rohoží“
A) Strom chvějící se v bouři, nebo kokerboom B) Akácie C) Baobab D) Eukalyptus
A) Zelená iguána B) Komodský drak C) Chameleón D) Nilský varan
A) 12 km (7,46 míle) B) 8 km (4,97 míle) C) 5 km (3,1 míle) D) 10 km (6,21 míle)
A) 20 km (12,43 míle) B) 5 km (3,11 míle) C) 10 km (6,21 míle) D) 14,4 km (8,9 míle) za 3 dny
A) Od ledna do dubna B) Od října do prosince C) Od května do srpna D) Od června do září
A) Africký slon B) Levhart C) Černý nosorožec (jižní a střední populace) D) Bílý nosorožec
A) Stolová hora B) Hora Kilimandžáro C) Měsíční skála, exfoliační kupole D) Krugerova hora
A) 40 metrů (131 stop) B) 20 metrů (66 stop) C) 50 metrů (164 stop) D) 30 metrů (98 stop)
A) Palma B) Kapradina C) Kaktus D) Obří stromovitá aloe
A) Tučňáci B) Sovy C) Ptáci, kteří se živí nektarem, například kolibříkovití. D) Orli
A) Dřevo používali ke stavbě přístřešků. B) Měkké větve používali k výrobě pouzder na šípy. C) Listy používali k léčebným účelům. D) Kořeny používali jako potravu.
A) Slon B) Žirafa C) Šeříkovitý strom D) Lev |