A) 1990 B) 1975 C) 1968 D) 1980
A) 1 010 km² (390 mil²) B) 750 km² (290 mil²) C) 500 km² (193 mil²) D) 1 200 km² (463 mil²)
A) 50 % B) 70 % C) 40 % D) 60 %
A) Fragmenty lesních porostů B) Lesní savana C) Savany s rozptýlenými stromy D) Zemědělská půda
A) Diospyros mespiliformis B) Afzelia africana C) Lophira lanceolata D) Triplochiton scleroxylon
A) Není hlášeno žádné pozorování B) Přibližně 200 jedinců C) Méně než 50 jedinců D) Více než 100 jedinců
A) Západní červený kolobus B) Bongo C) Africký lesní slon D) Africký lev
A) 350 B) 150 C) 287 D) 200
A) Je domovem více než 500 druhů ptáků. B) Má jedinečný vzorec migrace ptáků. C) Je jediným stanovištěm pro určité vzácné druhy ptáků. D) Poskytuje útočiště významným populacím mnoha druhů ptáků.
A) Polární sova B) Smaragdový špaček C) Pustvlk obecný D) Bělokřídlý orel
A) 5 % B) 3 % C) 20 % D) 10 %
A) Region Man B) Region Sassandra-Marahoué C) Region Abidjan D) Region Gagnoa
A) Hustý les B) Sekundární les C) Savana D) Galerijní les |