A) Burkina Faso B) Nigérie C) Ghana D) Mali
A) 1967 B) 2001 C) 1937 D) 1989
A) 235–310 metrů B) 100–200 metrů C) 400–500 metrů D) 300–400 metrů
A) plochá sedimentární planina B) mírně zvlněná vápencová planina C) strmá vulkanická planina D) vlnitá žulová planina
A) Borovice lesní B) Isoberlinia doka C) Sekvojovec stálezelený D) Eukalyptus globulus
A) hroch B) slon C) bizon D) lev
A) vypracování udržitelných plánů pro využívání divoké zvěře v oblastech, jako je Deux Balés B) přesun antilop do bezpečnějších oblastí C) zvýšení turismu za účelem financování ochranářských aktivit D) zřízení dalších národních parků
A) asi 100 B) přibližně 400 C) více než 700 D) méně než 50
A) 610 kilometrů čtverečních B) 200 kilometrů čtverečních C) 800 kilometrů čtverečních D) 1000 kilometrů čtverečních
A) jehličnatý les B) galerijní les C) listnatý les D) tropický deštný les
A) nelegální lov ze strany organizace „Service de l’Elevage“ B) přirození predátoři C) lesní požáry D) epidemie |