A) 30. dubna 1978 B) 22. března 2000 C) 9. června 1990 D) 15. srpna 1985
A) 4 100 hektarů (10 120 akrů) B) 3 500 hektarů (8 640 akrů) C) 2 765 hektarů (6 830 akrů) D) 1 200 hektarů (3 000 akrů)
A) Barbarský divočák B) Barbarský jelen C) Africký zlatý vlk D) Africký slon
A) Chránit jedinečné ekosystémy B) Podporovat rozvoj měst C) Vytvořit průmyslovou zónu D) Zřídit vojenskou základnu
A) Lesy B) Pouště C) Hory D) Jezera
A) Dobrodružná turistika B) Kulturní turistika C) Ekologická turistika D) Městská turistika
A) Přírodní prameny B) Pláže C) Hory D) Lesy
A) Středověké hrady B) Průmyslové památky C) Pozůstatky starověkých civilizací D) Moderní architektonické památky
A) Potápění B) Surfing C) Pěší turistika D) Lyžování
A) Gepard B) Severoafrický jelen C) Africký slon D) Levhart
A) Endemické rostliny B) Orchideje C) Invazivní druhy D) Kaktusy |