A) 1990 B) 1975 C) 1968 D) 1980
A) 1 200 km² (463 mil²) B) 1 010 km² (390 mil²) C) 750 km² (290 mil²) D) 500 km² (193 mil²)
A) 40 % B) 50 % C) 70 % D) 60 %
A) Lesní savana B) Zemědělská půda C) Savany s rozptýlenými stromy D) Fragmenty lesních porostů
A) Diospyros mespiliformis B) Triplochiton scleroxylon C) Lophira lanceolata D) Afzelia africana
A) Přibližně 200 jedinců B) Méně než 50 jedinců C) Více než 100 jedinců D) Není hlášeno žádné pozorování
A) Africký lesní slon B) Africký lev C) Bongo D) Západní červený kolobus
A) 200 B) 150 C) 350 D) 287
A) Je jediným stanovištěm pro určité vzácné druhy ptáků. B) Je domovem více než 500 druhů ptáků. C) Má jedinečný vzorec migrace ptáků. D) Poskytuje útočiště významným populacím mnoha druhů ptáků.
A) Polární sova B) Smaragdový špaček C) Pustvlk obecný D) Bělokřídlý orel
A) 3 % B) 10 % C) 5 % D) 20 %
A) Region Gagnoa B) Region Sassandra-Marahoué C) Region Abidjan D) Region Man
A) Sekundární les B) Hustý les C) Galerijní les D) Savana |