Αναγνώρισε τις συναρτήσεις
 f(x) = x2 + 1f(x) = (x-1)2f(x) = x2 - 1f(x) = (x+1)2 f(x) = x2 + 1f(x) = (x-1)2f(x) = x2 - 1f(x) = (x+1)2 f(x) = x2 + 2f(x) = (x-2)2f(x) = x2 - 2f(x) = (x+2)2 f(x) = x2 + 2f(x) = (x-2)2f(x) = x2 - 2f(x) = (x+2)2 f(x) = x2 + 4f(x) = (x-4)2f(x) = -x2 + 4f(x) = -(x+4)2 f(x) = x2 - 2f(x) = -x2 - 2f(x) = -x2 + 2f(x) = -(x+2)2 2-24-46-62-24-46-68-810-10f(x) = 8x2f(x) = -8x2f(x) = -(⅛)x2f(x) = (⅛)x2 f(x) = (⅛)x2 - 6f(x) = -(⅛)x2 - 6f(x) = -(⅛)x2 + 6f(x) = (⅛)x2 + 6 f(x) = -(¼)x2 + 2f(x) = (¼)x2 - 2f(x) = -(¼)x2 - 2f(x) = (¼)x2 + 2 f(x) = -(¼)x2 + 3f(x) = (¼)x2 - 3f(x) = -(¼)x2 - 3f(x) = (¼)x2 + 3 2-24-46-62-24-46-68-810-10f(x) = -(¼)x2f(x) = (¼)x2f(x) = -4x2f(x) = 4x2 2-24-46-62-24-46-68-810-10f(x) = -(¼)x2f(x) = (¼)x2f(x) = -4x2f(x) = 4x2 2-24-46-62-24-46-68-810-10f(x) = -8x2 - 2f(x) = (⅛)x2 - 2f(x) = -(⅛)x2 - 2f(x) = -8x2 + 2 2-24-46-62-24-46-68-810-10f(x) = -8x2 - 1f(x) = 8x2 - 1f(x) = -(⅛)x2 - 1f(x) = -8x2 + 1 AΠοια είναι η γραφική παράσταση τηςBy=5x2-4CD
Δημιουργήθηκε με That Quiz — η παραγωγή δοκιμασιών στα μαθηματικά με στοιχεία για άλλες θεματικές ενότητες.