OPERACIONES DE NÚMEROS ENTEROS
pensando
  • 1. -3X2
A) 8
B) 6
C) -6
D) -4
E) 10
baby
  • 2. -8X10
A) 80
B) -8
C) -23
D) 15
E) -80
contenido
  • 3. 2-7
A) 5
B) 8
C) -9
D) -5
E) 9
  • 4. -9+(-18)
A) 15
B) -2
C) 27
D) -27
E) -15
La pantera rosa
  • 5. -15-19
A) 34
B) 45
C) -45
D) -34
E) 23
pensando
  • 6. -25X3
A) 75
B) 28
C) 68
D) -75
E) 74
contenido
  • 7. 10X11
A) -100
B) 110
C) 1100
D) -110
E) 1200
  • 8. (-4)(-2)(-9)
A) 86
B) -82
C) 72
D) 82
E) -72
La pantera rosa
  • 9. (2)(-25)(3)
A) 23
B) -135
C) 150
D) 135
E) -150
escolar niña
  • 10. -1.500X9
A) -12500
B) -12500
C) -13000
D) 13500
E) -13500
pensando
  • 11. 8+(-150)
A) -152
B) 142
C) 150
D) -142
E) -122
escolar niña
  • 12. -79+15
A) 64
B) -64
C) -65
D) 48
E) 78
baby
  • 13. 180-450
A) -270
B) 261
C) 68
D) 170
E) 450
La pantera rosa
  • 14. -56X32
A) -1600
B) 1792
C) 1896
D) 1456
E) -1792
contenido
  • 15. (-92)(-2)(-9)
A) 1864
B) -1655
C) 1656
D) 981
E) -1656
  • 16. 450X(-5)
A) -2250
B) 2631
C) 489
D) -225
E) 2250
pensando
  • 17. 752X(-42)
A) -3158
B) 30584
C) 31584
D) -31584
E) 32584
La pantera rosa
  • 18. (-14)(-25)(18)
A) 750
B) 6300
C) 6200
D) -6300
E) -6200
escolar niña
  • 19. -350+(-350)
A) -700
B) 740
C) 0
D) 470
E) 770
baby
  • 20. -495+(-190)
A) -785
B) 685
C) 785
D) -685
E) 700
Létrehozva That Quiz — ahol a matematikai gyakorlás mindig egy kattintásnyira van.