SUMA DE ENTEROS SENCILLO
  • 1. -2+6
A) -4
B) 4
C) -8
D) 8
  • 2. -2-6
A) 8
B) -8
C) 4
D) -4
  • 3. -15+30
A) 45
B) 15
C) -45
D) -15
  • 4. +60-75
A) -135
B) -15
C) +15
D) 135
  • 5. -85-15
A) -100
B) 75
C) -75
D) 100
  • 6. 12-18
A) -30
B) 30
C) 6
D) -6
  • 7. -15-4
A) 11
B) -19
C) 19
D) -11
  • 8. -34+4
A) -30
B) 26
C) 30
D) -26
  • 9. 65-4
A) -61
B) 4
C) 59
D) 61
  • 10. -100-20
A) -80
B) -120
C) 80
D) 120
  • 11. -200-300
A) -500
B) -100
C) 500
D) 100
Azok a diákok, akik elvégezték ezt a tesztet, szintén elvégezték :

Létrehozva That Quiz — a matematika és más tantárgyak teszt létrehozásának és osztályozásának webhelye.