10/1/10 Rational # add/subtr
  • 1. -59 - (-52) =
A) 7
B) -7
C) 111
D) -111
  • 2. -49 + 53 =
A) 102
B) 4
C) -4
D) -102
  • 3. -65 - 40 =
A) -25
B) 25
C) 105
D) -105
  • 4. -89 - (-68) =
A) -157
B) -21
C) 157
D) 21
  • 5. -83 - (-88) =
A) -5
B) -171
C) 171
D) 5
  • 6. -29 + -29 =
A) 58
B) -1
C) -58
D) 0
  • 7. 6 - 29 =
A) 35
B) -23
C) 23
D) -35
  • 8. 29 + 41 =
A) -70
B) 12
C) 70
D) -12
  • 9. -3 - (-3) =
A) 0
B) 6
C) 9
D) -6
  • 10. 13 - 37 =
A) -24
B) -50
C) 50
D) 24
  • 11. -44 + -84 =
A) 40
B) 128
C) -128
D) -40
  • 12. 40 - (-61) =
A) -101
B) -21
C) 21
D) 101
  • 13. 8 - (-81) =
A) -90
B) 89
C) -73
D) 73
  • 14. 55 - 58 =
A) 113
B) -3
C) -113
D) 3
  • 15. 29 - (-21) =
A) -50
B) 50
C) -8
D) 8
Azok a diákok, akik elvégezték ezt a tesztet, szintén elvégezték :

Létrehozva That Quiz — a matematika teszt generáló webhely más tantárgyi forrásokkal.