ThatQuiz Tesztkönyvtár Töltsd ki most ezt a tesztet
Subtraction Integers 10-20-09-B
Közreműködött: Lamb
  • 1. 4-10
A) -6
B) 6
C) -14
D) 14
  • 2. 8-16
A) 24
B) -24
C) 8
D) -8
  • 3. 14-(-23)
A) -37
B) 37
C) 9
D) -9
  • 4. (-15) - 23
A) -38
B) 13
C) -13
D) 38
  • 5. (-62) - (-45)
A) -17
B) 107
C) -107
D) 17
  • 6. (-15) - (-23)
A) -38
B) -8
C) 38
D) 8
  • 7. 9 – (-7)
A) -2
B) 2
C) 16
D) -16
  • 8. 12-(-9)
A) 3
B) -3
C) 21
D) -21
  • 9. -18-9
A) -9
B) 9
C) 27
D) -27
  • 10. 9-34
A) -25
B) 25
C) 43
D) -43
  • 11. -(2)-(-45)
A) 43
B) -43
C) 47
D) -47
  • 12. -8 -(-12)
A) -20
B) 20
C) -4
D) 4
  • 13. 13-15
A) 28
B) -2
C) -28
D) 2
  • 14. 30-15
A) -15
B) 45
C) 15
D) -45
  • 15. 15-30
A) 15
B) -45
C) -15
D) 45
  • 16. 12-28
A) -30
B) 16
C) 30
D) -16
  • 17. (-28)-32
A) -60
B) 60
C) -4
D) 4
  • 18. (-13)-(-13)
A) -26
B) 39
C) 26
D) 0
  • 19. 18-25
A) -7
B) 43
C) 7
D) -43
  • 20. 34-(-15)
A) 49
B) -49
C) -19
D) 19
Azok a diákok, akik elvégezték ezt a tesztet, szintén elvégezték :

Létrehozva That Quiz — a matematika teszt generáló webhely más tantárgyi forrásokkal.