ThatQuiz Tesztkönyvtár Töltsd ki most ezt a tesztet
Potencias con enteros
Közreműködött: González
  • 1. -33
A) -9
B) -27
C) 27
D) -6
E) 9
  • 2. -24
A) 6
B) 16
C) 8
D) -8
E) -16
  • 3. (-5)2
A) 55
B) -10
C) -25
D) 10
E) 25
  • 4. (-7)0
A) 1
B) -7
C) 3
D) 7
E) 0
  • 5. (-7)5·73
A) -498
B) 4915
C) -78
D) (-7)15
E) -4915
  • 6. (-1)15
A) -15
B) -1
C) 15
D) 1
E) 14
  • 7. -2·32
A) -18
B) -36
C) 36
D) 18
E) 7
  • 8. (-4)6:44
A) 4
B) 12
C) 410
D) -16
E) 16
  • 9. -80
A) 80
B) 1
C) -8
D) 8
E) -1
  • 10. (-8)7:(-8)5
A) 64
B) -16
C) 40
D) -64
E) 16
  • 11. 5·53·54
A) 57
B) 12512
C) 57
D) 1257
  • 12. (-4)3
A) 12
B) -64
C) -12
D) 64
  • 13. (-8)6·84:82
A) -88
B) 86
C) 88
D) -86
  • 14. (-5)6:56
A) 1
B) 0
C) -30
D) -5
E) -1
  • 15. 23·(-5)3
A) -1.000.000
B) -1.000
C) 1.000
D) 1.000.000
  • 16. (-3)5·38:(-3)7
A) -276
B) 36
C) -36
D) 276
  • 17. 185:(-9)5
A) -64
B) -32
C) 32
D) 10
E) -10
  • 18. (-44)5:115
A) 40
B) -45
C) 45
D) 4
Azok a diákok, akik elvégezték ezt a tesztet, szintén elvégezték :

Létrehozva That Quiz — matematika tesztoldal minden évfolyam diákjainak.