ThatQuiz Tesztkönyvtár Töltsd ki most ezt a tesztet
Solving Equations A 2-9-09
Közreműködött: Lamb
  • 1. -9x = -9
A) -81
B) 1
C) -1
D) 81
  • 2. 5x = 15
A) -3
B) -5
C) 5
D) 3
  • 3. 3x = 18
A) 8
B) -6
C) 4
D) 6
  • 4. -7x = 56
A) 8
B) 6
C) -8
D) 12
  • 5. -6x = 36
A) -6
B) -4
C) 3
D) 6
  • 6. 4x = -20
A) -5
B) -4
C) -5
D) 80
  • 7. 2x = 14
A) -7
B) 28
C) 7
D) -28
  • 8. 3x = -27
A) -9
B) 9
C) 81
D) -6
  • 9. -3x = 15
A) -5
B) -45
C) 5
D) 45
  • 10. 4x = 16
A) -4
B) -64
C) 4
D) 64
  • 11. 5x = 40
A) 8
B) none
C) -10
D) -8
  • 12. x/4 = 20
A) -5
B) 10
C) 5
D) 80
  • 13. x/5 = 20
A) -4
B) 4
C) -100
D) 100
  • 14. (4/5) X = 100
A) 120
B) 125
C) 20
D) 100
  • 15. (2/3) X = 18
A) -16
B) 8
C) 27
D) 9
Azok a diákok, akik elvégezték ezt a tesztet, szintén elvégezték :

Létrehozva That Quiz — ahol a tesztkészítés és a tesztelés egyszerűvé válik a matematika és más tantárgyak számára.