ThatQuiz Tesztkönyvtár Töltsd ki most ezt a tesztet
MATCHING DECIMALS AND FRACTIONS
Közreműködött: Lewis
  • 1. 1/10
A) .01
B) 10
C) 1
D) .1
  • 2. 3/10
A) 30
B) .3
C) 3
D) .03
  • 3. 5/10
A) 50
B) 5
C) .05
D) .5
  • 4. 7/10
A) .07
B) 7
C) 70
D) .7
  • 5. 9/10
A) .09
B) 90
C) 9
D) .9
  • 6. 2/10
A) 20
B) .2
C) 2
D) .02
  • 7. 4/10
A) .4
B) 4
C) .04
D) 40
  • 8. 6/10
A) 6
B) .06
C) 60
D) .6
  • 9. 8/10
A) .8
B) 8
C) 80
D) .08
  • 10. 1/100
A) .1
B) 100
C) .001
D) .01
  • 11. 3/100
A) 300
B) .3
C) .003
D) .03
  • 12. 5/100
A) .5
B) .005
C) 500
D) .05
  • 13. 7/100
A) .7
B) .007
C) .07
D) 700
  • 14. 9/100
A) .09
B) .9
C) 900
D) .009
  • 15. 2/100
A) .02
B) 200
C) .2
D) .002
  • 16. 4/100
A) .004
B) 400
C) .4
D) .04
  • 17. 6/100
A) .006
B) 600
C) .06
D) .6
  • 18. 8/100
A) .8
B) 800
C) .008
D) .08
  • 19. 1/1000
A) .001
B) 1000
C) .1
D) .01
  • 20. 3/1000
A) .003
B) .3
C) .03
D) 3000
  • 21. 5/1000
A) .005
B) 5000
C) .05
D) .5
  • 22. 7/1000
A) .7
B) .07
C) 7000
D) .007
  • 23. 9/1000
A) .009
B) 9000
C) .9
D) .09
  • 24. 2/1000
A) .002
B) .2
C) 2000
D) .02
  • 25. 4/1000
A) .04
B) .4
C) 4000
D) .004
  • 26. 6/1000
A) 6000
B) .06
C) .006
D) .06
  • 27. 8/1000
A) .008
B) .08
C) 8000
D) .8
Azok a diákok, akik elvégezték ezt a tesztet, szintén elvégezték :

Létrehozva That Quiz — ahol a matematikai gyakorlás mindig egy kattintásnyira van.