ThatQuiz Tesztkönyvtár Töltsd ki most ezt a tesztet
10/1/10 Rational # add/subtr
Közreműködött: Lamb
  • 1. -59 - (-52) =
A) 7
B) -7
C) 111
D) -111
  • 2. -49 + 53 =
A) -102
B) 102
C) 4
D) -4
  • 3. -65 - 40 =
A) 105
B) -25
C) -105
D) 25
  • 4. -89 - (-68) =
A) -21
B) -157
C) 21
D) 157
  • 5. -83 - (-88) =
A) -5
B) 171
C) 5
D) -171
  • 6. -29 + -29 =
A) -58
B) -1
C) 0
D) 58
  • 7. 6 - 29 =
A) -23
B) -35
C) 23
D) 35
  • 8. 29 + 41 =
A) -70
B) 70
C) -12
D) 12
  • 9. -3 - (-3) =
A) 9
B) 6
C) -6
D) 0
  • 10. 13 - 37 =
A) -24
B) 50
C) -50
D) 24
  • 11. -44 + -84 =
A) 40
B) -40
C) -128
D) 128
  • 12. 40 - (-61) =
A) -21
B) 21
C) 101
D) -101
  • 13. 8 - (-81) =
A) -73
B) 73
C) 89
D) -90
  • 14. 55 - 58 =
A) -113
B) 113
C) -3
D) 3
  • 15. 29 - (-21) =
A) 8
B) 50
C) -50
D) -8
Azok a diákok, akik elvégezték ezt a tesztet, szintén elvégezték :

Létrehozva That Quiz — a matematika teszt generáló webhely más tantárgyi forrásokkal.