REVIEW VERBS EXAM
  • 1. The past form of the following verb: FIND
A) FINDED
B) FINE
C) DID FIND
D) FOUND
E) FAIN
  • 2. the past form of the following verb:MEET
A) METED
B) MET
C) MIND
D) DID MIT
E) MAIND
  • 3. the past form of the following verb:WRITE
A) WRITTEN
B) WROTE
C) WRATEN
D) WRATE
E) DID WRITE
  • 4. the past form of the following verb:SWIM
A) SWEEN
B) DID SWIM
C) SWAM
D) SWIMED
E) SWAME
  • 5. the past form of the following verb:HAVE
A) DID HAVE
B) HADED
C) HAD
D) HAS
E) HAVED
  • 6. the past form of the following verb:GIVE
A) GAVE
B) GIVENED
C) GIVEN
D) DID GAVE
E) GAVEN
  • 7. the past form of the following verb:DRINK
A) DRANK
B) DRINKED
C) DRINKO
D) DID DRINK
  • 8. the past form of the following verb:UNDERSTAND
A) UNDERSTOOD
B) STANDED
C) UNDERSTANDED
D) DID UNDER
E) UNDERSTOODED
  • 9. Change the following sentences in NEGATIVE FORM (Past tense): SHE LIVED IN NEW YORK
A) She isn't live in New York
B) She no lived in new York
C) She did not live in New York.
D) She doesn't live in NEW YORK
E) She didn't live in New York
  • 10. Change the following sentences in INTERROGATIVE FORM : WE FORGOT THE DATE TODAY
A) Does we forget the date?
B) Did we forgotten the date?
C) Did we forget the Date?
D) Did we forgot teh date?
E) Did we forgeted the date?
Answer Key
1.D   2.B   3.B   4.C   5.C   6.A   7.A   8.A   9.E   10.C  
Created with That Quiz — where test making and test taking are made easy for math and other subject areas.