11-2 SECOND TERM EVALUATION
  • 1. SELECCIONA LA PALABRA CORRECTA PARA CADA TRADUCCIÓN: VECINOS
A) PARTNERS
B) RELATIVE
C) NEIGHBOURS
D) NEIGHBOURHOOD
E) CITIZEN
  • 2. SELECCIONA LA PALABRA CORRECTA PARA CADA TRADUCCIÓN: ANIMAR
A) BE WELL
B) CHEER
C) GO YOU GO
D) GO AHEAD
E) HURRY UP
  • 3. SELECCIONA LA PALABRA CORRECTA PARA CADA TRADUCCIÓN: PANTALLA
A) SCREEN
B) GLASS
C) FACE
D) SHOT
E) WALL
  • 4. LA PALABRA ES: Pʰi: - o ʊ - аɪ - Ɛn - ti:
A) PRINT
B) PART
C) PAINT
D) POINT
E) PEN
  • 5. LA PALABRA ES: /ˈdʌbəljuː/ - aɹ - аɪ - ti: - i:
A) GREEN
B) WROTE
C) WRONG
D) WRITE
E) RIGHT
WRITE THEM
  • 6. SELECCIONA EL COMANDO ADECUADO PARA LA IMAGEN
A) PAINT THEM
B) SHOW THEM
C) WRITE THEM
D) LOOK AT THEM
E) LISTEN
POINT THEM
  • 7. SELECCIONA EL COMANDO ADECUADO PARA LA IMAGEN
A) READ THEM
B) TOUCH THEM
C) SHOW THEM
D) LOOK AT THEM
E) POINT THEM
text
  • 8. RESPONDE DE A CUERDO A LA LECTURA: WHAT IS ICT?
A) SHORT FOR INFORMATION AND COMMUNICATIONS TECHNOLOGY
B) IS A TECH TERM
C) IS MUCH MORE THAN A WORD
D) IS A TECH GROUP
E) IS A GROUP OF CONCEPTS
text
  • 9. RESPONDE DE A CUERDO A LA LECTURA: A FACILITATOR OF INTERCACTION WITH DIGITAL WORLD IS
A) THE INFORMATION
B) THE SOCIAL NETWORKS
C) LAPTOPS
D) SMART PHONES
E) APPLICATIONS
PIERRE
  • 10. SELECCIONA LOS ADJETIVOS EN EL ORDEN CORRECTO DE ACUERDO A LA IMAGEN
A) SHORT-UGLY-CHUBBY-MAN
B) UGLY-MAN-SHORT AND CHUBBY
C) UGLY-MAN-CHUBBY-SHORT
D) CHUBBY-SHORT- UGLY -MAN
E) SHORAT-MAN-CHUUBY-MAN
Answer Key
1.C   2.B   3.A   4.D   5.D   6.C   7.E   8.A   9.E   10.A  
Created with That Quiz — the site for test creation and grading in math and other subjects.