RNV 1 civic
  • 1. The small green traveling booklet is known as _____ ?
A) Nigerian passbook
B) Nigerian passport
C) Nigerian greencard
D) Nigerian booklet
  • 2. The book that contain the law that governed a nation is known as_______
A) Invoice
B) the currency
C) The constitution
D) Law book
  • 3. The Nigerian passport is a means of _______
A) Document
B) Notice
C) Culture
D) Identity
  • 4. How many types of currency do we have?
A) 2
B) 8
C) 3
D) 3
  • 5. The Nigerian passport is issued to ________.
A) Citizen
B) Police
C) Farmers
D) Students
  • 6. Where can the Nigerian passport be obtained?
A) At the law court
B) At the Nigerian custom office
C) At the post office
D) At the police station
  • 7. The currency spend in Nigeria is known as_______?
A) Naira and kobo
B) Pound and pence
C) Dollar and Naira
D) Cedis and coins
  • 8. How many are the Naira notes?
A) 6
B) 7
C) 5
D) 8
  • 9. How many coins do we have?
A) 3
B) 2
C) 8
D) 4
  • 10. Whose picture is on the twenty naira note
A) Muhammadu Buharu
B) Aguyi Ironsi
C) Yakubu Gowon
D) Muritala Muhammad
Answer Key
1.B   2.C   3.D   4.A   5.A   6.B   7.A   8.D   9.A   10.D  
Created with That Quiz — where a math practice test is always one click away.