SECOND TERM EVALUATION
condortext
  • 1. LEA CUIDADOSAMENTE EL TEXTO Y ESCOJA LA MEJOR OPCIÓN DE ACUERDO A ÉL. The Andean condor is ...
A) a bird that lives in the Andes Mountains.
B) an animal that lives in the rainforest.
C) A large parrot
D) A big bird
E) an enormous bird that lives only in Colombia
condortext
  • 2. The Andean condor’s diet consists of ...
A) fish.
B) Just water
C) What humans can give
D) fruits and roots
E) dead animals
condortext
  • 3. It is considered ...
A) a large bird.
B) a bird that can live in captivity
C) The king of heaven
D) A parrot relative
E) an endangered species
condortext
  • 4. Some causes of its habitat loss are ...
A) farming and hunting.
B) They want to live outside
C) captivity.
D) folklore and legends.
E) COVID
condortext
  • 5. In many countries in South America, this bird is ...
A) A menace
B) in captivity.
C) A hero
D) high in the mountains
E) a national symbol.
man
  • 6. ESCOJA LA MEJOR OPCIÓN DE ACUERDO A LA IMAGEN.
A) He bromms
B) He does the laundry
C) He cook a salad
D) He cooks a cake
E) He prepares a green salad
woman
  • 7. ESCOJA LA MEJOR OPCIÓN DE ACUERDO A LA IMAGEN.
A) She acts a role play
B) She look the mirror
C) she opens the door
D) She combs her hair
E) she talks on the phone
woman
  • 8. ESCOJA LA MEJOR OPCIÓN DE ACUERDO A LA IMAGEN.
A) She sing
B) She makes her bed
C) She washes her face
D) She feel the soap
E) She cooks
bed
  • 9. ESCOGE LA ORACIÓN CORRECTA DE ACUERDO A LA IMAGEN.
A) She usually makes the bed in the morning.
B) She never make the bed
C) She make usually the bed in the morning.
D) She nevers do housework
E) She usually make the bed in the morning.
laundry
  • 10. ESCOGE LA ORACIÓN CORRECTA DE ACUERDO A LA IMAGEN.
A) My neighbour does always the laundry at night
B) My neighbour does the laundry at night always
C) he sleeps always
D) My neighbour always does the washing at night.
E) He never helps
Answer Key
1.A   2.E   3.E   4.A   5.E   6.D   7.D   8.C   9.A   10.D  
Created with That Quiz — the math test generation site with resources for other subject areas.