EXTRA EVAL 11
  • 1. SELECCIONA LA PALABRA CORRECTA PARA CADA TRADUCCIÓN: QUEDAR
A) LAY
B) REMAIN
C) BE
D) STAND
E) STAY
POINT THEM
  • 2. SELECCIONA EL COMANDO ADECUADO PARA LA IMAGEN
A) POINT THEM
B) SIGN THEM
C) SHOW THEM
D) THICK THEM
E) MARK THEM
  • 3. LA PALABRA ES: /ˈdʌbəljuː/ - aɹ - ou - en- ʤi:-
A) TRONK
B) WRITE
C) WRONG
D) WROTE
E) GROW
bed
  • 4. SELECCIONA EL ORDEN CORRECTO DE ADJETIVOS DE ACUERDO A LA IMAGEN
A) LONG HAIR TALL THIN BARBIE
B) BEAUTIFUL-SHORT CHUBBY GIRL
C) TALL BARBIE THIN BEAUTIFUL
D) BEAUTIFUL-TALL THIN BARBIE
E) BEAUTIFUL THIN BARBIE TALL
text
  • 5. RESPONDE DE A CUERDO A LA LECTURA: A FACILITATOR OF INTERCACTION WITH DIGITAL WORLD IS
A) NETWORK
B) THE SOCIAL NETWORKS
C) NETWORKING COMPONENT
D) SMART PHONES
E) THE INFORMATION
text
  • 6. RESPONDE DE A CUERDO A LA LECTURA: WHAT IS ICT?
A) IS MUCH MORE THAN A WORD
B) IS A HUGE UMBRELLA TERM
C) IS A TECH TERM
D) IS A GROUP OF CONCEPTS
E) IS A TECH GROUP
text
  • 7. RESPONDE DE A CUERDO A LA LECTURA: ICT HAS BEEN CALLED:
A) AN UMBRELLA TERM
B) A FACILITATOR
C) THE FOURTH INDUSTRIAL REVOLUTION
D) IS NEW TECH LAUNCH EQS
E) A HIT TECH
text
  • 8. RESPONDE DE A CUERDO A LA LECTURA: ICT REFERS TO
A) MODERN DEVICES
B) REVOLUTIONARY TECH
C) NEW INFORMATION
D) SYSTEMS
E) PEOPLE IN CONTEXT
  • 9. SELECCIONA LA PALABRA CORRECTA PARA CADA TRADUCCIÓN: CONVIRTIÓ
A) BECAME
B) BECOMING
C) BECOME
D) BESIDES
E) BEGIN
text
  • 10. RESPONDE DE A CUERDO A LA LECTURA: WHAT IS ICT CONTRIBUTION?
A) BE BETTER
B) THE PEOPLE INTERACTION
C) PRODUCT AND SERVICES
D) FACILITATE THE LIFE
E) ECONOMY DEVELOPMENT
Answer Key
1.E   2.A   3.C   4.B   5.C   6.B   7.C   8.D   9.A   10.E  
Created with That Quiz — where test making and test taking are made easy for math and other subject areas.