Past continuous
  • 1. Ella estaba trabajando
A) She is working
B) She was working
C) She are working
D) She were working
  • 2. ¿Fernando y su amigo estaban aprendiendo idiomas?
A) Is Fernando and his friend learning lenguages?
B) Was Fernando and his friend learning lenguages?
C) Are Fernando and his friend learning lenguajes?
D) Were Fernando and his friend learning lenguages?
  • 3. Which is the correct order in a negative sentence in past continuous?
A) Subject + verb to be in past + not + verb in (-ing ending)
B) Subject + auxiliary verb + not + verb in (-ing ending)
C) Subject + verb to be in present + not + verb in (-ing ending)
D) Subject + not + verb to be in past + verb in (-ing ending)
  • 4. I _____, You _____, He _____, She ____
A) was, were, was, was
B) were, was, was, was
C) were, were, was, was
D) was, were, were, was
  • 5. It ____, We _____, You ____, They ____
A) were, was, was, were
B) was, were, were, were
C) was, were, was, were
D) were, was, were, was
  • 6. I was _______ my favorite food
A) eaten
B) ate
C) eat
D) ateing
E) eating
  • 7. ______ you and me drinking soda?
A) Were
B) Was
C) Are
D) Is
  • 8. ______ Antonio playing guitar?
A) Is
B) Are
C) Were
D) Was
  • 9. Which one is the WRONG sentence?
A) Peter were not listening music
B) Was Andrea spelling her name?
C) Alfred was not studying
D) Were Alfred and his boyfriend painting?
  • 10. Which one is the CORRECT sentence?
A) Was me and you practicing our second lenguage?
B) Luisa and Karla do not learning the piano
C) Was I do not spelling my name?
D) Alfred and his mom were not baking a cake
Answer Key
1.B   2.D   3.A   4.A   5.B   6.E   7.A   8.D   9.A   10.D  
Created with That Quiz — a math test site for students of all grade levels.