Grammar noun,verb, adjective, quotes, caps
  • 1. Which is not a verb?
A) did
B) should
C) shall
D) hair
  • 2. Which is not a verb?
A) could
B) have
C) that
D) would
  • 3. Which is not a verb?
A) bad
B) being
C) must
D) can
  • 4. Which is not a verb?
A) will
B) are
C) was
D) long
  • 5. Which is capitalized correctly?
A) Charlie And The Chocolate Factory
B) Charlie and the Chocolate factory
C) Charlie and the Chocolate Factory
D) Charlie and The Chocolate Factory
  • 6. Which is capitalized correctly?
A) Alvin and the Chipmunks
B) Alivin And The Chipmunks
C) Alvin and The Chipmunks
D) Alvin and The chipmunks
  • 7. In the sentence....Harold ate seven muffins and a large soda.....what are the adjectives?
A) seven, large
B) seven, muffins
C) large, soda
D) Harold
  • 8. In the sentence....Rudolph went to that house and met the angry dog....what are the adjectives?
A) house, dog
B) Rudolph, went
C) that, angry
D) angry, dog
  • 9. Which sentence is punctuated correctly?
A) Wait until I tell mom," said Ruth
B) "Wait until I tell mom." said Ruth.
C) "Wait until I tell mom," said Ruth.
D) "Wait until I tell mom." said Ruth
  • 10. which sentence is punctuated correctly?
A) "I." stated Randy, "will go to the movies with him."
B) "I," stated Randy, "will go to the movies with him."
C) "I," stated Randy, will go to the movies with him.
D) "I" stated Randy "will go to the movies with him."
Students who took this test also took :

Answer Key
1.D   2.C   3.A   4.D   5.C   6.A   7.A   8.C   9.C   10.B  
Created with That Quiz — where a math practice test is always one click away.