Operaciones con polinomios
  • 1. (3x3+2x2-5x+3)+(4x3+8x+5)=
A) 7x3+2x2+3x-8
B) 7x3-2x2+3x+8
C) 7x3+2x2+3x+8
D) 7x6+2x2+3x2+8
E) 7x3+2x2-3x+8
  • 2. (2x3+6x2-3x+2)+(4x2-8x-9)=
A) 2x3+10x4-11x2-7
B) 2x3+10x2-11x+7
C) 2x3+10x2-11x-7
D) 2x3-10x2-11x-7
E) 2x3+10x2+11x-7
  • 3. (2x3+6x2-3x+2)+(4x3-2x2-4)=
A) 6x3+4x2-3x+2
B) 6x6+4x4-3x-2
C) 6x3+4x2+3x-2
D) 6x3-4x2-3x-2
E) 6x3+4x2-3x-2
  • 4. (7x2-4x-3)-(2x2-6x-5)=
A) 5x2+2x-2
B) 5x4+2x2+2
C) 5x2-2x-2
D) 5x2+2x+2
E) 5x2-2x+2
  • 5. (4x2+7x-2)-(3x2-5x+7)=
A) x2+12x+9
B) x2-12x-9
C) x4+12x2-9
D) x2-12x+9
E) x2+12x-9
  • 6. (5x2-5x-3)-(2x2-7x-4)=
A) 3x2+2x+1
B) 3x2-2x+1
C) 3x2+2x-1
D) 3x2-2x-1
E) 3x4+2x2+1
  • 7. (5x-3)(7x-4)=
A) 35x2-41x+12
B) 35x2-20x-21x+12
C) 35x2-41x-12
D) 35x2+41x+12
E) 35x2-x+12
  • 8. (2x+1)(2x2+2x-3)=
A) 4x3+6x2-4x+3
B) 4x3+6x2+4x-3
C) 4x3+4x2-6x+2x2+2x-3
D) 4x3+6x2-4x-3
E) 4x3-6x2-4x-3
  • 9. (3x-2)(x2+3x-2)=
A) 3x3+7x2+12x+4
B) 3x3-7x2-12x+4
C) 3x3+7x2-12x+4
D) 3x3+7x2-12x-4
E) 3x3+9x2-6x-2x2-6x+4
  • 10. (x2-4) entre (x-2)
A) x+2
B) x-2
C) x2-2
D) x2+2
E) x
  • 11. (2x2-3x-35) entre (x-5)
A) 2x+7
B) 2x
C) 2-7x
D) 2-7
E) 2x-7
  • 12. (6x2-13x+6) entre (2x-3)
A) 3x+2
B) 3x2-2
C) 3x
D) 3x2+2
E) 3x-2
Students who took this test also took :

Answer Key
1.C   2.C   3.E   4.D   5.E   6.A   7.A   8.D   9.C   10.A   11.A   12.E  
Created with That Quiz — where test making and test taking are made easy for math and other subject areas.