11-4 SECOND TERM EVALUATION
text
  • 1. RESPONDE DE A CUERDO A LA LECTURA: ICT REFERS TO
A) NEW INFORMATION
B) REVOLUTIONARY TECH
C) PEOPLE IN CONTEXT
D) MODERN DEVICES
E) SYSTEMS
text
  • 2. RESPONDE DE A CUERDO A LA LECTURA:WHAT ELSE ICT MEANS
A) MEANS A GROUP OF TECH THINGS
B) IS REVOLUTION
C) IS A MODERN CONCEPT
D) INFORMATION TECHNOLOGY
E) IS MUCH MORE
  • 3. SELECCIONA LA PALABRA CORRECTA PARA CADA TRADUCCIÓN: APILADO-ACUMULADO
A) STOCKPILE
B) MIRROR
C) WALL
D) RESGUARDADO
E) QUEDADO
  • 4. SELECCIONA LA PALABRA CORRECTA PARA CADA TRADUCCIÓN: ESPERANZA
A) BEGUN
B) STAY
C) HAPPEN
D) WAIT
E) HOPE
  • 5. SELECCIONA LA PALABRA CORRECTA PARA CADA TRADUCCIÓN:CONTAMINADO
A) POLLUTED
B) BAD AIR
C) ENVIRONMENT
D) CONTAMINATION
E) POLLUTION
ARRANGETHEM
  • 6. SELECCIONA EL COMANDO ADECUADO PARA LA IMAGEN
A) LOOK FOR THEM
B) POINT THEM
C) TOUCH THEM
D) GET CLOSE
E) ARRANGE THEM
SEEYOU
  • 7. SELECCIONA EL COMANDO ADECUADO PARA LA IMAGEN
A) WELCOME
B) SEE YOU LATER
C) COUNTRIES
D) POINT THEM
E) HELLO
BARBIE
  • 8. SELECCIONA EL ORDEN CORRECTO DE ADJETIVOS DE ACUERDO A LA IMAGEN
A) BEAUTIFUL-TALL THIN BARBIE
B) BEAUTIFULA BARBIE TALL THIN
C) TALL BARBIE THIN BEAUTIFUL
D) BEAUTIFUL THIN BARBIE TALL
E) LONG HAIR TALL THIN BARBIE
  • 9. LA PALABRA ES: /ˈdʌbəljuː/ - aɹ - ou - ti: - i:
A) GREEN
B) WROTE
C) WRONG
D) GROW
E) WRITE
text
  • 10. RESPONDE DE A CUERDO A LA LECTURA: A FACILITATOR OF INTERCACTION WITH DIGITAL WORLD IS
A) LAPTOPS
B) NETWORKING COMPONENT
C) THE INFORMATION
D) THE SOCIAL NETWORKS
E) SMART PHONES
Answer Key
1.E   2.D   3.A   4.E   5.A   6.E   7.B   8.A   9.B   10.B  
Created with That Quiz — the math test generation site with resources for other subject areas.