ADDING POLYNOMIALS
  • 1. (5b2+3b+4) + (6b2-5)
A) 11b2+8b+9
B) 11b2+3b-1
C) 5b2+9b-1
D) 5b2-2b+9
  • 2. (2y2-3y+7) + (6y2-8y-9)
A) 8y2+11y+16
B) 4y2+11y-2
C) -4y2-5y-2
D) 8y2-11y-2
  • 3. (-x2-6x-1) + (4x2+12x+10)
A) 3x2+6x+9
B) 4x2+6x+10
C) -4x2-6x-10
D) -3x2-6x-9
  • 4. (5y2+y+6) + (y2+11y-6)
A) 6y3+12y2+1
B) 6y2+12y
C) 4y2+12y+1
D) -6y2+11
  • 5. (8x2-4x+3) + (2x2-6x+8)
A) 10x2+10x+24
B) 10x2+10x+11
C) 10x2-10x+11
D) 10x3-10x2+11
  • 6. (4x2-3x-7) + (3+2x-x2)
A) 3x2-x-4
B) 7x2+5X-4
C) 7X2-X+7
D) 3X2+X+4
  • 7. (a+b+c) + ( 2a+d)
A) 2(a+b+c+d)
B) 2a+2b+2c+d
C) 2ABC+d
D) 3a+b+c+d
  • 8. (1/2a2+1/2a+1/2)+(1/2a2+a/2)
A) 1/2a2+1/2a+1/2
B) 2/4a2+1/2a+1/2
C) a2+1/2a
D) a2+a+1/2
  • 9. (0.5m+1.5) + (m2-3)
A) 0.5m2-1.5
B) 1.5m2+4.5
C) 0.5m3-1.5
D) m2+0.5m-1.5
  • 10. (m2+m+1) + (2+m+0.5m2)
A) m2+m+1.5
B) 0.5m2+m+3
C) 1.5m2+2m+3
D) 2m2+m+1.5
Students who took this test also took :

Answer Key

1.B   2.D   3.A   4.B   5.C   6.A   7.D   8.D   9.D   10.C  

Created with That Quiz — where a math practice test is always one click away.