SUBSTRACTING POLYNOMIALS
  • 1. (6x2-5x) - (4x2-3x-4)
A) 10x2+2x-4
B) 2x2-8x-4
C) 2x2+8x+4
D) 2x2-2x+4
  • 2. (4a2+2a+14) - (3a2+6a+11)
A) a2-4a+3
B) a2+4a-3
C) 7a2+8a+25
D) 7a2+8a+3
  • 3. (3y2+5y-8) - (7y2+4y-4)
A) 10y2+y-4
B) 10y2-y-4
C) 10y2+y+12
D) -4y2+y-4
  • 4. (5x2-4x+6) - (5x-2)
A) 5x2-9x+8
B) 4x+4
C) 5x2+9x+8
D) 5x2+9x-8
  • 5. (2x2-11x+7) - (2x2+11x-7)
A) -22x+14
B) 22x
C) 22x-14
D) 4x2
  • 6. (6m2+3) - (m-5)
A) 6m2+m-8
B) 6m2-m+8
C) 5m-2
D) 6m2+3m-5
  • 7. (5y2+15y) - (3y2-16)
A) 2y2-15y-16
B) 2y2-15y+16
C) 2y2+15y+16
D) 2y2+18y-16
  • 8. (m2-m+1) - (1/2m2+ 1/2m)
A) 1.5m2+1.5m+1.5
B) 1/2m2+3/2m-1
C) 1/2m2-3/2m+1
D) m2-m+1
  • 9. (a2+1/2a+1) - (a2-a/2-1)
A) 2a2
B) 2a2+a+2
C) a+1
D) a+2
  • 10. (x2+3) - (0.5x-2)
A) 1.5x2-x-5
B) 0.5x+1
C) x2-0.5x+5
D) 0.5x+5
Students who took this test also took :

Answer Key

1.D   2.A   3.D   4.A   5.A   6.B   7.C   8.C   9.D   10.C  

Created with That Quiz — a math test site for students of all grade levels.