A) Cheirogaleus medius B) Варежка строката (Varecia variegata) C) Лемур катта D) Microcebus murinus
A) Австралія B) Бразилія C) Мадагаскар D) Індонезія
A) Щоденний B) Сутінковий C) Нічний D) Matutinal
A) Cheirogaleidae B) Lepilemuridae C) Лемури (Lemuridae) D) Indriidae
A) Біпедалізм B) Стрибки C) Чотириногість D) Скелелазіння
A) Великі очі. B) Густе хутро C) Довгий хвіст. D) Гострі кігті
A) Візуальні сигнали та танці B) Телепатія. C) Вокалізація та маркування запахів D) Використання мови жестів
A) Грайливість B) Агресія C) Заціпеніння. D) Медитація
A) Втрата середовища існування B) Браконьєрство C) Хижацтво D) Зміна клімату
A) Запах. B) Приціл C) Слух D) Смак
A) Від 100 до 150 грамів B) Від 30 до 40 грамів C) Від 58 до 67 грамів (від 2.0 до 2.4 унцій) D) Від 75 до 90 грамів
A) Мавпа Нового Світу B) Примат ряду просимій C) Примат ряду стрепсіррини D) Примат ряду гаплорини
A) Койцікі B) Ціді C) Пондікі D) Тітіліваха
A) 'Подібний до миші' B) 'Сіре хутро' C) 'Нічний мешканець' D) 'Маленька мавпа'
A) Одна з чотирьох особин стає здобиччю хижака щороку. B) Одна з двох особин стає здобиччю хижака щороку. C) Одна з десяти особин стає здобиччю хижака щороку. D) Хижацтво не спостерігається.
A) Помірна, зазвичай народжується три дитинчати за один період вагітності. B) Висока, зазвичай народжується два дитинчати за один період вагітності. C) Відсутня у дикій природі. D) Низька, зазвичай народжується одне дитинча за один період вагітності.
A) Один рік B) Десять років C) П'ять років D) Два роки
A) До 10 років B) До 15 років C) До 5 років D) До 20 років
A) Тривале дефіцит їжі B) Міграція до нових місць існування C) Збільшення хижацтва D) Втрата нічного способу життя
A) 90 днів B) 120 днів C) 30 днів D) Приблизно 60 днів
A) Просимії B) Strepsirrhini C) Haplorhini D) Tarsiiformes
A) Platyrrhini B) Lorisiformes C) Cebidae D) Lemuriformes
A) Сіфака Кокереля B) Лемур з кільчатим хвостом C) Мишоподібний лемур коричневого кольору (M. rufus) D) Мишоподібний лемур рудо-сірого кольору (M. griseorufus)
A) Джон Фредерік Міллер B) Луї Лікі C) Етьєн Жоффруа Сент-Ілер D) Чарльз Дарвін
A) 1834 B) 1972 C) 1931 D) 1777
A) Сіфака Кокереля B) Червонувато-сірий мишоподібний лемур C) Сірий мишоподібний лемур D) Бурий мишоподібний лемур (M. rufus)
A) 25 B) Принаймні 17 C) 10 D) 5
A) Бінокулярний зір B) Кольоровий зір C) Інфрачервоний зір D) Наявність тапетума (світловідбиваючої тканини)
A) Він змінює колір, щоб маскуватися в навколишньому середовищі. B) Він втрачає все своє хутро. C) Він стає коротшим і тоншим. D) Він може збільшитися в об'ємі вчетверо, коли накопичує жир.
A) 52 хромосоми B) 78 хромосом C) 66 хромосом D) 44 хромосоми
A) Усі вони мають руки однакової довжини. B) Усі вони мають лише одну довгу руку. C) Усі вони мають акроцентричну структуру. D) Усі вони мають метацентричну структуру.
A) 1,8 пікограм B) 5,6 пікограм C) 4,2 пікограм D) 3,12 пікограм
A) Чорний B) Світло-бежевий C) Яскраво-червоний D) Темно-коричневий
A) Блідо-білий B) Яскраво-жовтий C) Чорний D) Темно-коричневий
A) Спина B) Хвіст C) Ноги D) Живіт
A) Збільшене споживання вуглеводів під час зимової сплячки. B) Відсутні зміни в раціоні протягом року. C) Зменшене споживання їжі під час сезону дощів. D) Збільшене споживання білків протягом періоду їхньої найбільшої активності.
A) Помірний дощовий ліс B) Тропічний сухий ліс низин C) Тундра D) Пустеля
A) Тропічний ліс B) Помірний листопадний ліс C) Первинний ліс D) Вторинний ліс
A) Менше 10% B) Жодного C) Лише під час вологого сезону D) Більший відсоток
A) Річка Онілахі або озеро Ціманампетсоца B) Толанаро C) Національний парк Анкарафанціка D) Природний заповідник Мандена
A) Хижак великих ссавців B) Запилювач місцевих видів рослин C) Тварина, що живиться мертвими організмами D) Травоїдна тварина
A) Будівництво гнізд на землі. B) Міграція на великі відстані. C) Ведення самотнього способу життя. D) Каннібалізм: поїдання дорослих самок.
A) Фізична конфронтація B) Стратегії уникнення небезпеки C) Маскування D) Будівництво укріплених гнізд
A) 10% B) Приблизно 25% C) 50% D) 5%
A) Мадагаскарська кішка B) Мадагаскарська цивета C) Смугастий мангуст D) Ай-ай
A) Ховаються під камінням B) Забираються на найвищі гілки C) Ховаються всередині дупел у деревах D) Риють нори під землею
A) Сухе листя B) Глина C) Трава D) Перо
A) Дотик B) Нюх C) Слух D) Зір
A) Стрижі B) Мурахи C) Жуки D) Терміти
A) Пересуваються, ковзаючи животом. B) Пересуваються, стрибаючи, як жаба. C) Ходять, тримаючись прямо. D) Пересуваються, повзаючи на четвереньках.
A) Для передачі сигналів іншим лемурам B) Орган рівноваги C) Для відлякування комах D) Для захоплення гілок
A) Дуже широкий спектр харчування B) Переважно м'ясоїдна C) Обмежений лише фруктами D) Спеціалізується на одному виді комах
A) З травня по серпень. B) З квітня по вересень. C) З червня по жовтень. D) З листопада по лютий.
A) Як самці, так і самки, однаково B) Самки C) Самці D) Жоден з них, вони сплять окремо
A) Вибір лише домінантних самців B) Забезпечення більшого розміру тіла потомства C) Збільшення генетичного різноманіття потомства D) Зменшення кількості партнерів
A) 1968 B) 2008 C) 1975 D) 1989
A) 25% B) 97% C) 75% D) 50% |