Integers 1
  • 1. -4 + 7
A) -3
B) 3
C) -11
D) 28
E) 11
  • 2. -13 + 5
A) 8
B) -18
C) 2
D) -8
E) 18
  • 3. -5 + 5
A) 0
B) -10
C) 10
D) -5
E) 5
  • 4. -10 - 12
A) 22
B) 2
C) -22
D) 10
E) -2
  • 5. 6 - 18
A) -24
B) -12
C) 24
D) 3
E) 12
  • 6. 13 - 5
A) 3
B) -8
C) -18
D) 8
E) 18
  • 7. -13 -5
A) 8
B) 18
C) 5
D) -18
E) -8
  • 8. 17 - 8
A) 8
B) 25
C) -25
D) 9
E) -9
  • 9. 4 - 9
A) -5
B) 3
C) 5
D) -13
E) 13
  • 10. -9 + 4
A) 13
B) -5
C) 5
D) -13
E) 12
  • 11. 8 - 11
A) -3
B) -19
C) 2
D) 3
E) 19
  • 12. 0 -4
A) 0
B) 4
C) 2
D) 1
E) -4
  • 13. -18 -12
A) 30
B) 20
C) -6
D) -30
E) 6
  • 14. 7 -15
A) 22
B) 8
C) -8
D) -22
E) 9
  • 15. -13 + 6
A) 20
B) -7
C) 19
D) -19
E) 7
  • 16. 9 - 16
A) -25
B) 7
C) 23
D) -7
E) 25
  • 17. 4 -7
A) -11
B) 3
C) -3
D) 14
E) 11
  • 18. 10 - 12
A) -2
B) 22
C) -8
D) -22
E) 2
  • 19. -6 -18
A) -12
B) -24
C) 16
D) 24
E) 12
  • 20. -17 - 8
A) -11
B) 9
C) 25
D) -9
E) -25
Created with That Quiz — where a math practice test is always one click away.