Simplify each expression #3
  • 1. 6n-6n
A) 0
B) 6n
C) 8n
D) 17n
  • 2. -8x-2x
A) -5x
B) 12+3x
C) 12+4x
D) -10x
  • 3. 4-7m+m+5
A) 9-3m
B) 2m
C) 9-6m
D) -7m
  • 4. 2n+4n
A) -11n
B) -19n
C) -3n
D) 6n
  • 5. n-8+8
A) n
B) -8n
C) 3n
D) 12n
  • 6. -7a+7a
A) -5a
B) a-1
C) 0
D) 1+14a
  • 7. 8-n+3n
A) -4n
B) 6n
C) -n
D) 8+2n
  • 8. -10n+8n
A) -2n
B) -13n
C) -14n
D) -5n
  • 9. 5b+7b
A) 12b
B) 2b
C) 3b
D) 9b
  • 10. 3x-4x
A) -x
B) -3+22x
C) -3+15x
D) 0
  • 11. 1-a-3+a
A) 14a
B) -2+6a
C) 4a
D) -2
  • 12. 5v-5v
A) 10v+5
B) -9v
C) 6v+5
D) 0
  • 13. 4b-9b
A) -5+9b
B) -7b
C) -5b
D) 4b-2
  • 14. -5-6a-9
A) -14+2a
B) -14-6a
C) -14+8a
D) -14+3a
  • 15. b-3+1
A) -b
B) -6b
C) 3b
D) b-2
  • 16. 1+5b+1+3b
A) 2+8b
B) 6b
C) 2+13b
D) 2+19b
  • 17. -3n-8n
A) -11n
B) 14+5n
C) -7n
D) n
  • 18. x+5+2x-10
A) 3x-5
B) 5x-5
C) 3x+7
D) 11x-14
  • 19. 1-9m-9m
A) 1-18m
B) 1-26m
C) 23m
D) 15m
  • 20. -6v-7v
A) -23v
B) -12v
C) -13v
D) -17v
Students who took this test also took :

Created with That Quiz — the site for test creation and grading in math and other subjects.