4 basic operations using + and - numbers
  • 1. -3+15
A) 12
B) 18
C) -18
D) -12
  • 2. 8-(-17)
A) -21
B) -9
C) -25
D) 25
  • 3. (6)(-7)
A) -42
B) 48
C) 42
D) -48
  • 4. 14/-7
A) 7
B) -2
C) 2
D) -7
  • 5. 18+-12
A) 30
B) 6
C) 5
D) -6
  • 6. -6-9
A) -15
B) 3
C) 4
D) -3
  • 7. (-10)(-15)
A) -15
B) -150
C) 150
D) 15
  • 8. -.75/3
A) .5
B) -.5
C) .25
D) -.25
  • 9. -8+-6
A) 2
B) -2
C) 15
D) -14
  • 10. -15-6
A) -9
B) 21
C) -21
D) 15
  • 11. (8)(-.5)
A) 16
B) 4
C) -16
D) -4
  • 12. 24/-6
A) 4
B) -8
C) -4
D) 6
  • 13. -3+0
A) 2
B) 3
C) 0
D) -3
  • 14. 12--6
A) -18
B) -6
C) 18
D) 6
  • 15. -(y)
A) (y)(y)
B) y
C) -y
D) 2y
  • 16. .3/-.1
A) 3
B) -3
C) .1
D) -.3
  • 17. 5+-11
A) 6
B) -16
C) 5
D) -6
  • 18. -12-9
A) -21
B) -3
C) 21
D) 3
  • 19. (9)(-12)
A) -108
B) -129
C) 96
D) 125
  • 20. 20/-2
A) -10
B) 40
C) 20
D) 10
  • 21. 20+-26
A) -6
B) 4
C) -46
D) -4
  • 22. -15-5
A) 20
B) -20
C) -10
D) 10
  • 23. (10)(-1)
A) -10
B) 10
C) 9
D) 1
  • 24. 100/-25
A) -10
B) 4
C) -4
D) 25
  • 25. (y)(-y)
A) -2y
B) -y2
C) 2y
D) -y
  • 26. 8/0
A) 0
B) 8
C) -8
D) undefined
  • 27. -45+9
A) -36
B) -9
C) 36
D) -4
  • 28. 9-27
A) -18
B) 3
C) -9
D) 18
  • 29. -3(n)3
A) 3n3
B) -27
C) -3n3
D) 3n
  • 30. 1/-2
A) -½
B) ½
C) -2
D) -1
  • 31. -6+2
A) 8
B) -2
C) -4
D) 4
  • 32. 7-8
A) 15
B) -1
C) 1
D) -8
  • 33. (3)(-2.5)
A) -7.5
B) -6
C) 5.5
D) 6
  • 34. 22/-2
A) -11
B) 10
C) 2
D) -10
  • 35. 0/9
A) -9
B) 9
C) 0
D) 1
  • 36. -5+5
A) 5
B) 0
C) -10
D) 10
  • 37. 56-101
A) 56
B) -45
C) -40
D) 45
  • 38. (½)(-4)
A) 2
B) -½
C) -2
D) -4
  • 39. -48/24
A) 2
B) -2
C) 12
D) -12
  • 40. 21+-11
A) 10
B) 11
C) -10
D) 32
  • 41. -12-14
A) -26
B) 24
C) 26
D) -2
  • 42. (8)(-12)
A) -96
B) -25
C) 96
D) 4
  • 43. ⅘/-2
A) 2/5
B) ⅕
C) -⅖
D) -2
  • 44. 4+-6
A) -2
B) 10
C) -10
D) 2
  • 45. 1-(-2)-6
A) -3
B) 9
C) -9
D) 6
  • 46. (12)(-y)(y)
A) -12y
B) -12y2
C) 12y2
D) 12y
  • 47. -2/0
A) 0
B) -2
C) -1
D) undefined
  • 48. -2.4+2
A) -.4
B) 4.4
C) -4.4
D) 2
  • 49. -7-(-3)
A) -4
B) -10
C) 4
D) 10
  • 50. -9(-x)(-x)(-x)
A) 9x
B) -9x
C) 9x3
D) -9x3
Students who took this test also took :

Created with That Quiz — where test making and test taking are made easy for math and other subject areas.