Quantitative Reasoning
  • 1. Which diagram follows the given one. Study the example properly.
A) b
B) c
C) e
D) d
E) a
  • 2. Which is correct? Study the sample first.
A) b
B) a
C) e
D) c
E) d
  • 3. Choose the correct answer from the following options.
A) b
B) e
C) d
D) a
E) c
  • 4. Which of this is correct. Study the sample carefully.
A) d
B) a
C) c
D) e
E) b
  • 5. Which of these options complete the sequence above?
A) d
B) e
C) c
D) b
E) a
  • 6. Which of these diagrams complete the sequence?
A) B
B) A
C) C
  • 7. Choose the correct option to complete this sequence.
A) C
B) B
C) A
D) D
  • 8. Complete this sequence.
A) D
B) B
C) C
D) A
  • 9. Choose the answer that can be made from adding or subtracting any two of the numbers in the rectangle.
A) D
B) B
C) A
D) C
  • 10. Each grid is made up of some small squares and has some black shaded areas. Which grid has the highest black area?
A) C
B) D
C) B
D) A
Answer Key
1.A   2.C   3.A   4.D   5.E   6.A   7.A   8.D   9.D   10.A  
Created with That Quiz — the site for test creation and grading in math and other subjects.